Fanzone
La selecció de futbol femenina d'Espanya
Foto: La selecció de futbol femenina d'Espanya | EFE
futbol

La selecció de futbol femenina celebra la seva primera copa del món

Temps de lectura: 2 minuts
La selecció de futbol femenina d'Espanya
Foto: La selecció de futbol femenina d'Espanya | EFE

Entre crits de “Campiones, campiones” i emulant la celebració del 2010. Així va ser com la selecció espanyola va ser rebuda aquest dilluns a Madrid Río després de convertir-se en campiones del món després d'un esplèndid mundial que va culminar amb una victòria davant d'Anglaterra a Sídney.

Al detall: Al mateix lloc en el qual Iker Casillas, Xavi, Iniesta i la selecció masculina ho van fer el 2010 després de proclamar-se campions del món a Sud-àfrica, Olga Carmona, Jennifer Hermoso i Salma Paralluelo es van encarregar de deixar l'empremta de la segona estrella espanyola, la d'Austràlia i Nova Zelanda.

  • Després d'un etern vol, les jugadores van recórrer en un autobús descapotable la capital espanyola. Van passar per la Porta d'Alcalá, la Plaça de Cibeles, Gran via i l'emblemàtica Plaça d'Espanya fins a arribar a Madrid Río, on a més de 30 graus els amants del futbol els esperaven al ritme de Camela, Vicco i els Dj Michenlo i Juan Magán.

Incidents: Entre balls i suor, el samur va ser protagonista en l'esdeveniment. La calor i el poc espai de què disposaven els aficionats va provocar desmais i baixades de tensió, als sanitaris se'ls acumulaven les persones per atendre.

Què han dit? Les protagonistes van arribar a les dotze de la nit i van anar entrant una a una l'escenari. Olga, Salma, Alèxia Putellas i Bonmatí van ser els més reclamats pels madrilenys.

  • "Aquí teniu l'estrella que tant volíeu", va dir Carmona, la protagonista i golejadora a la final davant d'Anglaterra. "Això també és vostre. Vam dir que us anàvem a posar dempeus i avui ho hem aconseguit", va expressar el seleccionador espanyol Jorge Vilda.
Categoria: Fanzone
Etiqueta: Futbol