Fanzone
Petó de Rubiales a Hermoso
Foto: Petó de Rubiales a Hermoso
Cas Rubiales

L'Eurocambra debatrà sobre el petó no consentit de Rubiales a Hermoso

Temps de lectura: 1 minut
Petó de Rubiales a Hermoso
Foto: Petó de Rubiales a Hermoso

El Parlament Europeu portarà a debat "l'agressió sexual" del president suspès de la Real Federació Espanyola de Fubtol (RFEF), Luis Rubiales, a la futbolista Jenni Hermoso. 

Per què és important? La jugadora de la selecció espanyola Jennifer Hermoso ha formalitzat davant la Fiscalia la seva denúncia pel petó no consentit que Luis Rubiales li va donar durant la celebració del Mundial.

  • La declaració i denúncia d'Hermoso són indispensables perquè la Fiscalia actuï contra Rubiales a través de la presentació d'una querella a l'Audiència Nacional.

Què en sabem? El Parlament Europeu debatrà la pròxima setmana sobre el petó no consentit que Rubiales va donar a Hermoso. 

  • El debat es realitzarà a petició d'Esquerra Republicana de Catalunya. El partit català ha estat qui ha proposat tractar el tema a la cambra europea. 

Què diuen? Així ho ha anunciat l'eurodiputada d'ERC Diana Riba que ha assegurat que la setmana que ve l'Eurocambra "debatrà sobre l'agressió sexual de Rubiales". 

  • "Com a institució, cal que analitzem totes les possibilitats legals possibles per assegurar la igualtat i evitar les violències masclistes. També a l'esport", ha escrit l'eurodiputada en un tuit. 

D'on venim: Rubiales va fer un petó a la boca a Hermoso durant la celebració de la Copa del Món aconseguida per la selecció femenina a Austràlia.