Fanzone
Afició de l'Espanyol
Foto: Afició de l'Espanyol | EFE
Barcelona

L'Espanyol supera amb escreix el Barça en nombre de socis abonats

Temps de lectura: 2 minuts
Afició de l'Espanyol
Foto: Afició de l'Espanyol | EFE

L'Espanyol passa la mà per la cara al Barça. Els pericos han superat en nombre de socis abonats als culers tot i estar a Segona Divisió de la Lliga Espanyola.

Per què és important? Els aficionats de l'Espanyol viuen una temporada difícil amb un descens a la segona competició oficial i amb algunes baixes molt sensibles. Tot i això, han superat en suport als seus eterns rivals de ciutat.

En profunditat: L'Espanyol ha anunciat aquestes darreres hores que ha assolit la xifra de 24.311 abonats pel tancament de campanya, mentre que l'última dada publicada pels culers és de 17.064 socis que han demanat seient per la temporada 23-24 a l'Estadi Olímpic.

  • Els culers no han respost com el Futbol Club Barcelona volia i esperava davant del repte de jugar en un estadi més petit i menys atractiu de veure mentre actualitzen el Camp Nou. Per aquest motiu els periquitos gaudiran de 7.247 abonats més que el Barça per la temporada d'enguany.

Què en sabem? L'estratègia empresa per l'Espanyol per conservar el màxim d'abonats ha estat fer una campanya molt contundent i reduir quasi un 50 per cent el preu i anunciar moltes avantatge pels nens menors.

  • En canvi, el Barça va fixar primer un preu del carnet per anar a l'Olímpic de Montjuïc molt elevat que després va veure's obligat a reajustar per la falta d'altes. L'abonament més barat va passar de 350 euros a 175 i el més car de 1740 a 870 euros. Una rebaixa de gairebé la meitat. De fet, disposaven de 27.000 seients que s'han quedat molt lluny d'omplir-los.

 

   

 

Categoria: Fanzone
Etiquetes: Barça Espanyol