Fanzone
Jenni Hermoso
Foto: Jenni Hermoso | EFE
Selecció

Jenni Hermoso contesta després de no ser convocada: "Protegir-me de què? O de qui?"

Temps de lectura: 2 minuts
Jenni Hermoso
Foto: Jenni Hermoso | EFE

La futbolista Jenni Hermoso ha publicat un comunicat després que la seleccionadora femenina de la RFEF, Monste Tomé, hagi fet pública la llista de convocades pels dos pròxims partits i ella no es trobi entre els noms seleccionats. 

Per què és important? Montsé Tomé ha compartit la seva primera llista de convocades com a seleccionadora i s'hi troben la majoria de campiones del món. La seleccionadora ha explicat que no s'hi troba Hermoso perquè "és la millor manera de protegir-la". 

Què diu? La jugadora campiona del món, i que ha denunciat a l'expresident de la RFEF Luis Rubiales pel petó no consentit i pressions, ha fet públic un comunicat on acusa la federació "d'intimidar i amenaçar" a les jugadores. 

  • "Portem setmanes, mesos, buscant aquesta protecció que dins de la mateixa RFEF no hem pogut trobar. Les mateixes persones que ens demanen confiança, són les que avui tiren una llista amb jugadores que no han demanat ser no convocades". 
  • "Les jugadores tenim molt clar que és una altra estratègia de divisió i manipulació per intimidar i amenaçar-nos amb repercussions legals i sancions econòmiques. Una altra prova indiscutible que demostra que res ha canviat avui dia i que confirma la raó per la qual estem lluitant i com ho estem fent". 
  • "Vull mostrar el meu suport total a les meves companyes que avui han estat sorpreses i forçades a reaccionar davant una altra situació lamentable ocasionada per les persones que avui dia segueixen prenent decisions dins de la RFEF". 
  • "També m'agradaria deixar una cosa molt clara. Avui s'ha intentat argumentar que l'ambient seria segur per les meves companyes quan a la mateixa roda de premsa s'ha comunicat que no em convoquen per protegir-me. Protegir-me de què? O de qui?". 

Context: Les campiones del món mantenen el pols i després de la convocatòria de la nova seleccionadora, on donava noms de jugadores que no tenien cap intenció de jugar, s'han negat a ser convocades. Les jugadores demanen que fins que no s'adoptin mesures i canvis estructurals, rebutgen anar a entrenar i jugar "per motius justificats".

Categoria: Fanzone