Fanzone
El jugador del Barça, Joao Félix
Foto: El jugador del Barça, Joao Félix | EFE
Champions

El Barça gaudeix de la primera gran nit europea amb un Joao Félix esplèndid

Actualitzat: Dimecres, 20 de setembre de 2023. 10:39
Temps de lectura: 2 minuts
El jugador del Barça, Joao Félix
Foto: El jugador del Barça, Joao Félix | EFE

El Barça va tornar a gaudir d'una nit europea amb un Joao Félix esplèndid que va fer emocionar als culers amb un doblet i una assistència. Els blaugranes van imposar-se per 5-0 contra l'Anvers, que no van poder ni reaccionar davant la tromba de gols i espectacle.

Per què és important? El Barça segueix amb les bones sensacions i els fixatges donen els seus fruits en l'estrena a la Champions, a la qual l'equip de Xavi ha estat eliminat estrepitosament les darreres dues temporades.

En profunditat: Ha començat amb bon peu l'equip blaugrana el seu camí cap als vuitens de final de la màxima competició europea, un dels objectius de Xavi en aquest primer tram de curs. La veritat és que l'equip belga li va permetre al Barça gaudir d'una nit plàcida en el primer partit de la 'Champions' de la història celebrat en l'Estadi Olímpic Lluís Companys.

  • Joao Félix, autor de dos gols i una assistència, va tornar a brillar, Cancel·lo va demostrar que serà un jugador diferencial en el carril dret, i també en la medul·lar, i Lewandowski va repetir com el matador de l'àrea que sempre ha estat. Però per sobre de tot va destacar la maduresa del Barça com a equip davant un rival, això sí, que està lluny de l'elit europea.

Els gols: El primer gol el va fer Félix gràcies a un bon regat i un xut creuat ajustat al pal dret de la porteria dels belgues. El segon gol va ser una gran passada al mil·límetre de Félix a Lewandowski al segon pal, que només va haver d'acompanyar l'esfèrica cap dins. En el tercer tret a porteria del Barcelona va arribar el tercer tant de blaugrana, obra de Baitalle en pròpia porteria després de rebutjar involuntàriament un centre de Raphinha.

  • No va trigar a arribar el quart gol (min.54). Cancel·lo aquesta vegada es va enfundar el vestit de carriler, va arribar fins a la línia de fons i, després d'una sèrie de rebots, la pilota va caure en les botes de 'Gavi', que es va inventar una fuetada amb l'esquerrana que va treure les telaranyes de l'esquadra dreta. Finalment, el doblet de Félix va arribar al minut 66 després d'una gran nit amb un cop de cap d'un centre mil·limètric de Rapinha.

Categoria: Fanzone