Fanzone
El jugador del Barça, Joao Félix
Foto: El jugador del Barça, Joao Félix | FC Barcelona
Barça

Joao Félix: "Renuncio a una gran quantitat de diners, però necessitava un canvi"

Temps de lectura: 3 minuts
El jugador del Barça, Joao Félix
Foto: El jugador del Barça, Joao Félix | FC Barcelona

El jugador del Barça, Joao Félix, és sense cap dubte un dels noms que més han sonat en aquest inici de temporada. El portuguès ha donat una entrevista a Mundo Deportivo on ha parlat tant del seu passat com del futur al club blaugrana.

Què ha dit? El jugador ha parlat dels seus dos partits amb el Barça i del seu paper contra el Betis i Anvers.

  • "No m'esperava que anés tan bé. Creia, i encara crec, que aquest és el lloc ideal per a mi. Les coses estan anant molt bé, però no m'imaginava que anirien d'aquesta manera. Tant de bo continuem així fins al final".
  • "Xavi em demana que gaudeixi, òbviament em demana qüestions tàctiques, però sobretot que em diverteixi, i és el que intento fer".

A més, el portuguès també ha parlat sobre qüestions econòmiques i l'esforç que ha fet per sortir de l'Atlètic de Madrid i signar pel Barça.

  • "Vaig renunciar a una quantitat significativa de diners. Però necessitava canviar, necessitava jugar en un equip on pogués practicar el meu futbol i, com he dit sempre, el Barça era el lloc ideal".
  • "Les coses estan sortint bé i havia de fer aquest esforç per poder recuperar l'alegria jugant".

Sobre el seu passat, Félix ha reconegut que mai es va adaptar a l'Atlètic i al pla de Siemone.

  • "Això està clar, el futbol és així, qui està malament ha de canviar de lloc. Ho he fet abans pel Chelsea i ho he fet ara cap al Barça perquè no estava bé allà, no em vaig adaptar correctament a les idees del club i de l'entrenador".

Què esperar? Joao Félix està jugant cedit amb el Barça i, per ara, vol centrar-se en el present i no pensar tant en el futur, cosa que, diu, hauran de fer els clubs.

  • "Depèn de com acabi la temporada. Després, serà el Barcelona qui haurà de negociar amb l'Atlètic i veurem si a Madrid volen facilitar les coses o no. Però això ja són negociacions en què jo no em vull posar. Jo intento fer la meva feina al camp, intento fer-ho el millor possible perquè al final em vulguin fitxar".

Context: En els darrers dos partits el Barça ha sortit victoriós. El Betis va sortir golejat per 5-0 de l'Estadi Olímpic Lluís Companys, el mateix resultat que els culers van obtenir contra el Royal Anvers. En tots dos partits hi ha alguns factors comuns, i un d'aquests és la doble titularitat de João Félix.

  • En total, en les seves dues primeres titularitats ha marcat tres gols (un contra el Betis i dos contra l'Anvers) i ha repartit una assistència de gol, també contra els belgues.
  • Un total de quatre participacions directes en gols que el situa com el jugador més productiu en les seves primeres dues titularitats de l'última dècada amb el Barça.
Categoria: Fanzone
Etiquetes: Barça Futbol