Fanzone
El director de futbol del Barça, Deco
Foto: El director de futbol del Barça, Deco | Twitter / @FCBarcelona_cat
Barça

Deco posa en dubte la incorporació de Vitor Roque al gener al Barça

Temps de lectura: 2 minuts
El director de futbol del Barça, Deco
Foto: El director de futbol del Barça, Deco | Twitter / @FCBarcelona_cat

Deco ha estat presentat aquest dimecres com a nou director de futbol del Barça. El portugués feia uns mesos que exercia el càrrec juntament amb Mateu Alemany, que ja ha marxat del club. En el seu discurs de presentació, Deco ha repassat el futur d'alguns jugadors.

Què en sabem? El FC Barcelona i el Club Athletico Paranaense van arribar a un acord per al traspàs del jugador Vitor Hugo Roque Ferreira.

  • Llavors, el Club Athletico Paranaens va aconseguir que Roque es quedés al Brasil fins al pròxim gener, per poder comptar amb la seva principal estrella a la fase decisiva de la Copa Libertadores.

Situació actual: Durant la presentació, Deco ha estat preguntat pel futur del jugador i la possibilitat que el brasiler vingués en el pròxim mercat d'hivern.

  • Deco s'ha mostrat prudent: "Sempre hem volgut portar-lo com més aviat millor. Però el Club Athletico Paranaens va posar com a condició que vingués al gener. Ara hem de valorar si el podrem portar al gener o no, però no fer-ho abans va ser qüestió de les negociacions", ha explicat.

D'altra banda, Deco ha valorat aquest dimecres la figura de l'entrenador, Xavi Hernández. L'exfutbolista ha assegurat que té converses provades amb el president Joan Laporta i ell sempre va validar l'aposta pel tècnic.

  • "Sempre he estat en contacte amb Laporta. No sempre escolta les meves opinions, clar. Sempre li deia que jo estava d'acord amb l'aposta per Xavi. Necessitem temps i tranquil·litat per fer un equip. Això ens ho dona Xavi. Ha tingut coratge per agafar el club en un moment difícil", ha indicat.
  • "Aquí no es regala res. S'ha guanyat la renovació per la feina que ha fet, no per dir-se Xavi Hernández", ha assenyalat.

A més, el portuguès ha parlat dels dos últims fitxatges del Barça, Joao Cancelo i Joao Félix. El club no té opció a compra en els contractes com a cedits, però segons el rendiment, intentaran quedar-se amb ells la temporada vinent.

  • "Són cessions simples. Si ho fan bé, ja intentarem retenir-los quan acabi la temporada. Ara no és moment de discutir-ho", ha sentenciat l'exfutbolista.

Categoria: Fanzone