Fanzone
Sergio Ramos, durant el PSV 2-2 Sevilla de Champions League
Foto: Sergio Ramos, durant el PSV 2-2 Sevilla de Champions League | EFE
Champions

Sergio Ramos diu que els àrbitres afavoreixen el Madrid, ara que juga al Sevilla

Temps de lectura: 2 minuts
Sergio Ramos, durant el PSV 2-2 Sevilla de Champions League
Foto: Sergio Ramos, durant el PSV 2-2 Sevilla de Champions League | EFE

Sergio Ramos no està travessant la seva millor setmana com a futbolista. Un gol en pròpia contra el Barça a la lliga i el penal que ha provocat en la segona jornada de la Champions del Sevilla així ho certifiquen. Lluny de fer autocrítica, l'andalús ha decidit passar a l'atac contra els àrbitres i insinuar que afavoreixen els equips grans. I l'exmadridista ho diu ara, que juga al Sevilla.

Context: El PSV va aconseguir empatar un partit que anava guanyant l'equip de Mendilibar per firmar un 2-2. El partit ha estat arbitrat per l'italià Daniele Orsato, criticat per Ramos per anul·lar un gol al sevillista Adrià Pedrosa per mans i xiular un penal discutible al defensa de Camas, davant el silenci del VAR.

Què diu? "La gent pot dir el que vulgui, però jo veig que el respecte a tots els equips no és el mateix i, en aquest cas, em toca patir-lo, i també a tots els sevillistes", ha dit l'exdefensa del Madrid en declaracions a Movistar després del partit.

  • "Jo dic que el VAR està per ajudar i, després de veure-ho 50 cops, ja es veu. Ni el toco i ell es va llançant a terra. De fet, retiro el peu perquè quedi clar que no hi ha contacte. Però em diu que "és molt clar" i et quedes amb cara de ximple", afegeix Ramos.
  • "Tant de bo de mica en mica s'iguali tot i el respecte sigui igual per al Madrid, per al Lens o per al Sevilla".

A més: L'exmadridista i jugador del Sevilla des d'aquesta temporada també ha criticat l'àrbitre per xiular-li la falta que va derivar en el 2-2 definitiu del PSV. "És falta per qui vulgui veure-la, però no és suficient per xiular-la.

  • "No som de buscar excuses, però l'àrbitre ha estat més protagonista del que hauria de ser", en les seves paraules.

Per acabar: No content amb les seves crítiques a la zona mixta a cop de micròfon, l'andalús ha recorregut a X (l'antic Twitter) per seguir criticant l'arbitratge: "Una petita reflexió: per què estan les eines si no es fan servir?".

  • Cal recordar que el de Camas i excapità del Reial Madrid va ser un dels més crítics del Reial Madrid contra el Barça i els àrbitres, als qui acusava d'afavorir l'equip culer, sobretot durant la incendiària etapa de Jose Mourinho com a entrenador blanc.

Categoria: Fanzone
Etiquetes: Futbol Real Madrid