Fanzone
Albert Luque, nou director de la Selecció Espanyola de futbol
Foto: Albert Luque, nou director de la Selecció Espanyola de futbol | RFEF
Agressió Sexual

Albert Luque sobre el cas Rubiales: "Em sembla de tanta baixesa humana l'actitud de la Jenni"

Temps de lectura: 2 minuts
Albert Luque, nou director de la Selecció Espanyola de futbol
Foto: Albert Luque, nou director de la Selecció Espanyola de futbol | RFEF

"No es mereix res per la poca humanitat que té". Són paraules d'Albert Luque, director de la selecció masculina de futbol, i home de confiança de Rubiales. Concretament, es tracta de missatges de whatsapp filtrats a la premsa que ha publicat el diari El Mundo.

Què sabem? Luque va anar a Eivissa a l'agost per intentar convèncer a Hermoso que declarés a favor de Rubiales. Però va rebre la negativa de la jugadora a parlar amb ell. 

  • Aleshores, el director de la selecció masculina de la RFEF va enviar una sèrie de missatges a una amiga de la jugadora amb qui s'havia escrit per intentar planificar la trobada.
  • Són aquests els missatges que ara han sortit a la llum i en què queda demostrat el to amb què l'home parla de la jugadora.

Què diu: Des de dir que demostra tenir "baixesa humana" fins a dir que "no es mereix res per la poca empatia i humanitat que té". També diu que espera que el temps acabi "donant-li el que es mereix" a Hermoso.

Qui és? Albert Luque està imputat a l'Audiència Nacional per un presumpte delicte de coaccions contra Hermoso per intentar que digués públicament que el petó havia estat consentit.

  • Luque volia intentar "treure-li de sobre" a Rubiales "el merder més gran de la seva vida" i deia de la jugadora que simplement s'havia "pujat al carro de matar" a Rubiales.

Context: Hi ha un clar to de retret en els missatges de Luque que se sent traït pel fet que la jugadora decidís no veure'l.

  • "No rebre al director esportiu de la RFEF i amic dos minuts?" escrivia.
  • "Només li desitjo que la vida li torni el que li està fent pagar a una persona injustament", acabava el missatge de Luque contra Hermoso.
  • Aquests missatges demostrarien una actitud si més no poc amigable cap a la jugadora.