Fanzone
Reial Madrid - Almeria
Foto: Reial Madrid - Almeria | Twitter
Polèmica

Novetats de l'escàndol arbitral al Bernabéu: El CTA admet dos errors amb el VAR

Temps de lectura: 2 minuts
Reial Madrid - Almeria
Foto: Reial Madrid - Almeria | Twitter

La polèmica per les decisions arbitrals del partit entre el Reial Madrid i l'Almeria no s'atura. Ara, el Comitè Tècnic d'Àrbitres reconeix dos errors amb el VAR en les tres jugades polèmiques al Bernabéu.

Per què és important? Les decisions dels àrbitres i els àudios filtrats de la sala VOR han posat en boca de tothom la imatge d'aquest mecanisme i el seu paper a la Lliga en les darreres temporades.

Què en sabem? Segons 'El Larguero' de la Cadena Ser, el CTA ha admès que hi va haver dos errors en les tres jugades polèmiques del partit entre el Reial Madrid i l'Almeria.

  • Les accions a què es refereix són: el penal a favor del Reial Madrid per mà de Kaiky, jugador de l'Almeria, i el gol de Vinícius.

En detall: A la primera jugada, el CTA considera que des de la sala, el col·legiat encarregat s'equivoca perquè no valora l'inici de la jugada, on hi ha dues faltes possibles de Rüdiger o Joselu.

  • Pel que fa al segon error, l'organisme creu que el col·legiat Hernández Hernández no hauria d'haver cridat l'àrbitre de camp, Hernández Maeso, perquè revisés la jugada, ja que en les imatges que va mostrar-li no es veu clarament si la pilota impacta en el braç o en l'espatlla de Vinícius.

D'on venim? La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha presentat aquest dimarts una denúncia davant la Guàrdia Civil per la publicació dels àudios del VAR del partit, un fet que qualifica d'"extremadament greu" i pel que tractarà de "depurar responsabilitats".

  • L'organisme federatiu va publicar després del partit, que va acabar amb remuntada i victòria del conjunt de Carlo Ancelotti al descompte (3-2), diversos àudios relacionats amb els gols i un d'anul·lat a l'Almeria per falta prèvia.

Tot i això, el periodista Gerard Romero va treure a la llum un extracte que la RFEF no havia publicat, relacionat amb una possible agressió de Vinícius a Pozo.

Categoria: Fanzone
Etiquetes: Real Madrid Futbol