Fanzone
Leo Messi
Foto: Leo Messi | Flickr
Futbol

El mític tovalló amb què el Barça va fitxar Messi, a subhasta: el preu milionari

Temps de lectura: 2 minuts
Leo Messi
Foto: Leo Messi | Flickr

El famós tovalló amb què Leo Messi es va comprometre amb el FC Barcelona el 2000 serà subhastat, segons informa La Vanguardia.

Per què és important? Aquest no és un simple tovalló de paper. I és que en aquest es va signar el que va marcar el futur de la carrera de Messi i també el del FC Barcelona.

Què en sabem? El tovalló entrarà a subhasta per Bonhams, la prestigiosa companya britànica especialitzada, entre el 18 i el 27 de març.

  • El mateix rotatiu apunta que el preu de sortida a la subhasta estarà entre les 300.000 lliures, uns 350.000 euros i les 500.000, uns 585.000 euros.

En detall: El mític objecte es troba ara en una caixa forta des que el va guardar Horacio Gaggioli, qui era en el seu moment el representant de Leo Messi i qui va signar el tovalló juntament amb Carles Rexach i Josep Maria Minguella.

  • Tot i que Gaggioli havia arribat a assegurar que cediria el simbòlic tresor al museu del FC Barcelona, ​​ha estat qui l'ha ofert a casa de subhastes.
  • Ara, si el club vol quedar-se amb el tovalló, haurà de participar de la subhasta com qualsevol altra persona o organisme.

Context: El tovalló és un símbol del barcelonisme. Aquest es va signar el 14 de desembre del 2000 en un esmorzar a La Reiala Societat de Tennis Pompeia, a Montjuïc.

  • Al text, escrit per Carles Rexach, apareix el següent: "A Barcelona, ​​a 14 de desembre del 2000 i en presència dels Srs. Minguella i Horacio, Carles Rexach, secretari tècnic del FC Barcelona, ​​es compromet sota la seva responsabilitat i malgrat algunes opinions en contra de fitxar el jugador Lionel Messi sempre que ens mantinguem en les quantitats acordades".
  • Aquest acord es va fer així després que la família es preocupés perquè les negociacions sobre el futur de Messi estaven estancades.
Categoria: Fanzone