Fanzone
Luis Rubiales, expresident de la Reial Federació Espanyola de Futbol
Foto: Luis Rubiales, expresident de la Reial Federació Espanyola de Futbol | EFE
Corrupció

Rubiales avança el seu retorn a Espanya després de l'escorcoll al pis de República Dominicana

Temps de lectura: 2 minuts
Luis Rubiales, expresident de la Reial Federació Espanyola de Futbol
Foto: Luis Rubiales, expresident de la Reial Federació Espanyola de Futbol | EFE

L'expresident de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) Luis Rubiales ha avançat el seu retorn a Espanya des de República Dominicana i està previst que aterri aquest dimecres al matí a l'aeroport madrileny d'Adolfo Suárez Madrid-Barajas.

Per què és important? Està previst que quan arribi sigui detingut per agents de la Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil per la investigació sobre possibles irregularitats en els contractes per jugar la Supercopa d'Espanya de futbol a Aràbia Saudita.

En detall: La tornada es produeix després que aquest dilluns agents de l'UCO portessin a terme un registre a l'allotjament de Rubiales a Punta Cana per ordre de la jutgessa, i en què es va confiscar el telèfon mòbil i una tauleta del mateix expresident de la RFEF.

  • La defensa de l'expresident de la RFEF va informar que Rubiales tenia previst tornar a Espanya des de República Dominicana el 6 d'abril.
  • Però que es trobava "a plena i total disposició" del Jutjat i que podria "tornar amb anterioritat a aquesta data si així s'estimés necessari i si fos requerit per fer-ho".

Tot i això, segons la periodista Ana Pastor, el president inhabilitat de la Federació Espanyola hauria avançat el seu retorn, programat per dissabte que ve, i hauria agafat un vol aquesta matinada.

  • De fet, les càmeres de La Sexta han gravat l'expresident de la RFEF a l'aeroport de Punta Cana abans d'agafar el vol per tornar a l'estat espanyol.

Què diu? Rubiales ha explicat en declaracions a Europa Press que havia viatjat al país caribeny "per qüestions laborals" i que estava intentant "generar recursos" per a la família.

  • A més, ha negat en un avenç de l'entrevista que emetrà aquest dimecres 'El Objetivo' de La Sexta haver rebut "mossegades", assegurant que els diners que tenia als seus comptes són fruit de la seva feina.
  • "Estic avui aquí per dir que és mentida que jo hagi enganxat una mossegada amb pisos aquí (República Dominicana). Que és mentida que tingui un equip de beisbol (...), que hagi pegat un cop de pilota a Cap Verd o que tingui terrenys per a la construcció d'hotels a l'Aràbia Saudita", ha defensat a l'avanç de l'entrevista l'expresident de la RFEF.
Categoria: Fanzone