La Jungla
Xarxes socials

"Psicòpata amargada": Fernando Tejero perd els papers i abandona Twitter

Barcelona.

Embogit contra la crítica. Així ha reaccionat Fernando Tejero a Twitter després de llegir que una dona valorava el seu paper a Modelo 77, aparentment, sense cap mala intenció. Però les paraules de l'espectadora han causat un cabreig monumental en l'actor, que ha acabat eliminant el seu compte a la xarxa social de l'ocellet.

El motiu. La usuària, una dona anomenada Imma Pilar, que escriu amb el pseudònim Rodasons en un blog de crítica cinematogràfica anomenat Cinema Manifesto, s'ha preguntat al seu Twitter:

  • "El personatge de Fernando Tejero a Modelo 77 estava escrit per Antonio de la Torre, no?".

Què ha dit Fernando Tejero? L'actor encarregat de fer el paper d'El Marbella a Modelo 77 ha perdut uns altres papers, concretament els de saber guardar la compostura. En un rampell que ha deixat bocabadats els seus seguidors, l'artista ha esclatat entre insults i desqualificacions:

  • "Això diu molt de tu. A mi, quan no m'agrada algú, no em molesto a comentar res d'aquella persona. I més com tu ho fas, que ets una amargada i una frustrada. Molt al teu pesar, molt poca gent pensa como tu. Fes-t'ho mirar i respecta la meva feina. A què et dediques, psicòpata?".
  • Aquest no és l'únic atac de Tejero a la crítica. Tot just abans havia engegat a dida una altra persona. "Tu parles de jutjar i etiquetar? A fer-se fotre, estimat", havia etzibat a un tuitaire.

Situació actual: Després de veure l'allau de reaccions que ha generat el seu estirabot, Tejero s'ha tornat a pronunciar i ha demanat disculpes.

  • "Al llarg de la meva carrera he rebut moltes crítiques, bones i dolentes. Sempre les he respectat i digerit de la millor forma possible".
  • "No em va agafar en un bon moment... és veritat. I sí, desafortunadament, em vaig deixar endur pel dolor i la susceptibilitat i vaig entrar al drap, fent gala de la meva pitjor part".
  • "Vull demanar disculpes, de tot cor. Considero el meu comportament del tot inacceptable. Tant de bo no hagués escrit aquelles paraules".

Per últim, l'actor ha acabat acomiadant-se de Twitter i ha tancat, de forma definitiva, el seu compte.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Twitter