La Jungla
Televisió

Ana Rosa Quintana: retorn imminent a la tele

Barcelona.

Ana Rosa Quintana torna a la televisió, onze mesos després que s'apartés dels platós per començar el tractament contra un càncer de mama.

Què sabem? Tal com ha explicat Joaquín Prat, el seu company de programa a Telecinco, la presentadora es reincorporarà a El programa de Ana Rosa el proper dilluns, dia 10 d'octubre. Una decisió que la periodista ha pres, amb el vist-i-plau dels metges, després d'haver superat la malaltia.

Què diu Ana Rosa? 

  • "Em sento com una novata al seu primer dia de programa".
  • "Estic desitjant retrobar-me amb els companys i els espectadors que m'han acompanyat aquests mesos".
  • "És la segona vegada que m'allunyo del periodisme i explicar la vida en directe. L'anterior va ser molt feliç pel meu embaràs, i aquesta ha estat més complicada però amb final feliç".

Situació actual: Durant prop d'un any, Joaquín Prat i Patricia Pardo han agafat les regnes del programa, que amb ells al capdavant ha continuat sent el més vist per l'audiència a Espanya.

D'on venim? El 2 de novembre de 2021, Ana Rosa va explicar als espectadors que li havien detectat un carcinoma en un pit. "Sé que em curaré", va preveure aquell dia. Va començar aleshores un tractament de quimioteràpia que la va mantenir allunyada dels focus fins el passat mes de juny, quan va reaparèixer per mostrar la seva nova imatge.

Per últim: En aquell moment va pronunciar l'expressió "tardor calenta", deixant entreveure la seva voluntat de tornar a la televisió a la recta final de l'any. Dit i fet, el retorn d'Ana Rosa serà d'aquí a cinc dies.

Categoria: La Jungla