La Jungla
Famosos

Itziar Castro relata un calvari: "Nominada al Goya, no podia pagar el pis"

Barcelona.

Itziar Castro ha estat a Madrid a la presentació de la pel·lícula En los Márgenes, l'últim film de Penélope Cruz, Juan Diego Botto i Luis Tosar que denuncia el drama dels desnonaments. Una situació que Castro ha viscut de prop.

Què ha dit Itziar Castro? En declaracions als mitjans, recollides pel diari El Mundo, l'actriu barcelonina ha fet èmfasi en la feina dels directors —Juan Diego Botto i Olga Rodríguez— que s'han rodejat de persones desnonades per mostrar de forma propera la realitat d'aquest drama. Castro ha revelat també alguns dels moments més durs que ha travessat ella mateixa:

  • "Hi ha hagut moments crítics a la meva vida molt relacionats amb aquest tema. Des de ser nominada a un Goya i no poder pagar el lloguer durant molts mesos, a tenir la meva família sense poder menjar".
    • Itziar Castro va ser nominada al Goya l'any 2018 com a millor actriu revel·lació per Pieles.
  • "Amigues meves han estat desnonades de la nit al dia amb dos fills. Ho he viscut molt de prop i és dur".

D'on venim? Arran de la pandèmia de la covid, Castro va detallar el 2020 a la revista Semana que es trobava en una situació laboral i econòmica delicada, després que els projectes cinematogràfics en els quals tenia previst participar quedessin en suspens.

  • "Ara no tinc feina ni ingressos. En aquest punt, no sabem què passarà".

Per últim: Passada la pandèmia i recuperada la seva activitat professional, l'artista celebra ara que es facin pel·lícules de l'estil d'En los márgenes per visibilitzar drames socials com el dels desnonaments.

  • "Quan aquests temes surten als informatius, la gent no els dona tanta importància. Si ho fem a la ficció, arriben més a la gent i empatitzen més".

Estrena: En los Márgenes es podrà veure als cinemes a partir d'aquest divendres, dia 7 d'octubre.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Cinema