La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Nou temptador VIP a 'La Isla de las Tentaciones' amb un passat comú

Barcelona.
Foto: | Telecinco

La nova entrega de La Isla de las Tentaciones ha proposat a les concursants la possibilitat d’expulsar un dels seus temptadors a canvi que entrés un de nou. Davant la decisió afirmativa d’elles, Sandra ha convidat a entrar un nou temptador VIP a Villa Playa. Totes han mirat al lluny, intentant esbrinar de qui es tracta, fins que una d’elles l’ha reconegut: “És Álvaro, el de Rosario”. En aquest moment, la cara de Laura ha canviat completament.

Context: El nou temptador VIP del reality de Telecinco és Álvaro Boix. Ja va concursar a la quarta edició del format, quan va entrar amb parella, Rosario Matew. Aleshores, Álvaro va caure a la temptació i, fins i tot, va arribar a fer un trio, amb Sabela i Rosana.

Al detall: 

  • Després de dir que totes les noies li semblen boniques, Álvaro ha reconegut que coneix una de les noies, la Laura.
  • Segons ell, es van conèixer de festa per Alacant fa un mes i mig. Van parlar per Instagram i van acabar a casa seva amb uns amics: “Ells se’n van anar a dormir i nosaltres darrere seu”.
  • A més, Boix ha deixat de pedra la Laura quan ha anat més enllà: “Només dormir?”. Qui també s’ha sorprès ha estat l’Adri, el solter amb qui s’havia fet petons hores abans.

Per últim: La reacció del solter que més connectat estava amb la Laura fins el moment no ha estat gens agradable. De fet, ell ha reconegut la seva decepció: “No m’ho esperava. L’esperava amb un altre tipus de principis”.