La Jungla
Foto: | TV3
Televisió

'Zona Franca' estrena a TV3 amb pulla a Pablo Motos i confessió de Carlos Cuevas

Barcelona.
Foto: | TV3

TV3 ha estrenat Zona Franca, la seva nova aposta per l’entreteniment diari a la franja nocturna. El primer programa del Joel Díaz ha comptat amb Carlos Cuevas i Miki Esparbé com a primers convidats, i el presentador ha llançat una pulla a Pablo Motos.

Al detall: Els actors Carlos Cuevas i Miki Esparbé han acudit al primer Zona Franca per promocionar Smiley, la nova sèrie LGTBIQ+ que estrenarà Netflix al Nadal. El Joel Díaz ha aprofitat per fer diverses preguntes personals als actors:

  • Carlos Cuevas ha confessat que en una ocasió va rebre una trucada d’una companyia telefònica i, en penjar i sense voler, va dir: “Vinga, adeu, t’estimo!”.
  • L’actor ha comentat que li va sortir sol i que va estar un dia sencer morint-se de la vergonya, fet que despertava el riure del plató.

Situació incòmoda: Com a la sèrie que promocionen els actors fan de parella homosexual, el presentador els ha preguntat si algun cop havien tingut alguna a la vida real:

  • Cuevas, sorprès per la pregunta, li ha respost: “No he vingut a parlar de la meva vida privada”, tot i que ha acabat dient que no.
  • Esparbé ha esquivat la pregunta rebotent-la a Díaz, qui ha assenyalat que, de moment, no s’ha trobat amb la situació.

Per últim: Joel Díaz ha començat el programa jugant amb ironia i ha llançat algun dard comparant el pressupost del seu programa amb el Col·lapse de Ricard Ustrell o fent referència a la poca confiança de TV3 amb el ritme del programa. Però la menció més sonada ha estat amb el programa del Pablo Motos:

  • La col·laboradora Raquel Hervás ha entrat a plató per presentar un joc als convidats, però abans ha dit: “He vingut a Pablomotoritzar el programa”, fent referència a El Hormiguero, el programa de Motos amb el qual s’ha comparat les darreres setmanes.
  • La resposta de Díaz ha estat un clar llard a Pablo Motos: “Vale, però sense blanquejar feixistes”, fent al·lusió al seu to i humor ranci i la inèrcia del presentador d’Antena 3 a convidar a polítics de dretes.