La Jungla
Foto: | Catalunya Ràdio
televisió

Manel Alías relata el terror de quan gairebé mor a Ucraïna

Foto: | Catalunya Ràdio

Manel Alías, corresponsal de TV3 a Rússia, ha relatat el terror de quan quasi mor en un bombardeig a Ucraïna, mentre estava allotjat en un hotel de la capital del Donbass, Donetsk.

Què ha explicat? Alías va estar a unes passes en fals de morir a Ucraïna, però la llanterna del mòbil li va salvar la vida.

  • Un projectil va impactar a pocs metres del periodista, que marxava de l'habitació per les alarmes antiaèries. Va encendre la càmera del mòbil i la llanterna del dispositiu per gravar l'escena. El fet d'aturar-se per la llanterna el va deslliurar de morir per una bomba que va caure més endavant d'on estava, i cap on ell hauria anat caminant.
  • La cara del reporter després de sentir el míssil és esfereïdora.

D'altra banda: Alías està a punt d'encetar un projecte nou a TV3, després de mesos de feina intensa amb la cobertura de la invasió russa d'Ucraïna pel Telenotícies. Els mesos vinents, el periodista berguedà estrenarà El Forense.

  • Segons ha pogut saber Principal de fonts properes al projecte, Alías encapçalarà aquesta sèrie documental, produïda per Broadcast Audiovisual Services, i que reflexionarà sobre com entomar la mort.
Categoria: La Jungla
Etiqueta: Televisió