La Jungla
Foto: | TV3
Televisió

Enric Auquer, sexe i onanisme a TV3: 'Zona Franca' fa mínim d'audiència

Barcelona.
Foto: | TV3

Actor, guanyador d'un premi Gaudí i un Goya, pare de dues criatures i avesat a parlar de sexe. De fet, això últim és el que ha centrat gran part de l'entrevista que aquesta nit Enric Auquer ha ofert al programa Zona Franca de TV3, el menys vist de la temporada. Sense pèls a la llengua, l'artista empordanès ha explicat els seus complexos d'adolescent, les primeres experiències amb els seus amics i una anècdota amb un carbassó. Contingut dos rombes a la televisió pública.

Al detall: Preguntat per Joel Díaz, Auquer ha explicat que de petit va tenir un desenvolupament tardà, especialment si es comparava amb els altres companys de l'escola. "Tots tenien pèl, i jo no volia anar mai a gimnàstica perquè no em volia dutxar. Em feia vergonya", ha assegurat. Uns complexos, fruit de la "pura masculinitat fastigosa", en les seves pròpies paraules, i que el van dur a viure dues experiències sonades.

Què diu Enric Auquer?

  • "Vaig trigar molt a créixer, no tenia semen i tenia la tita molt petita".
  • "Jo havia fardat molt. Un dia a casa, amb els amics, vaig agafar sabó Sanex i me'l vaig posar a la mà. Aleshores vam començar a masturbar-nos. Tots van acabar. Quan em va tocar a mi, hi havia tot d'espuma. Vaig fer molt el ridícul".
  • "Hi havia una noia que m'agradava molt. Em va demanar per quedar. Jo estava molt nerviós, pensava que ella voldria follar i que jo no podria perquè la tenia petita".
  • "El dia que vaig marxar, vaig anar a la nevera, vaig agafar un carbassó i me'l vaig posar a la motxilla (...) Vaig pensar que follant, si es girava li podia ficar".

A més, Auquer ha explicat que als 34 anys practica habitualment l'onanisme. "Em va a temporades", diu. Tot i que afirma que és el primer que fa quan entra per primera vegada a una habitació d'hotel, una cosa habitual per la seva feina.

Per últim: Malgrat la carta del sexe, l'audiència no ha recompensat el Zona Franca d'aquest dijous, que ha registrat el share més baix en les dues setmanes que porta en emissió. Amb només 32.000 espectadors de mitjana, la quota de pantalla del late night de Joel Díaz s'ha ensorrat fins el 3,8%. Parlar d'intimitats, a altes hores de la nit, no va despertar l'interès del públic.

Categoria: La Jungla