La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Paz Padilla, irreconeixible, penja les primeres fotos amb el seu nou nòvio

Barcelona.
Foto: | Instagram

La presentadora Paz Padilla ha refet la seva vida, després de la tràgica mort del seu marit, Antonio Juan Vidal, amb només 53 anys d'edat.

Què sabem?: La presentadora Paz Padilla, que aviat tornarà a la televisió de la mà de Telecinco, està molt feliç gràcies al seu nou nòvio.  Un home amb el qual fa mesos que està sortint i que ha conegut arran de la mort del seu marit, per culpa d'un tumor cerebral.

Què ha fet?: Aprofitant la celebració de Halloween, la presentadora Paz Padilla, en el seu compte d'Instagram ha compartit diverses fotografies. En totes les imatges que ha publicat apareix totalment irreconeixible, disfressada com si fos una pirata amb la cara pintada com una calavera. Unes fotografies en les quals també apareix el seu nou nòvio, vestit i pintat igual que ella, demostrant que estan fets l'un per l'altre. Parlem d'això:

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Paz Padilla (@paz_padilla)

Qui és ell?: El nou xicot de Paz Padilla es diu Fran Medina. Treballa com a fotògraf i guàrdia civil. La primera vegada que se'ls va veure junts va ser a principis d'any caminant per la platja de Zahara de los Atunes, a Andalusia. Aquest estiu els van tornar a veure passant uns romàntics dies a la platja, on no van parar de fer-se petons com si fossin dos adolescents.

Per últim: El juliol del 2019 el marit de Paz Padilla, Antonio Juan Vidal, va ser diagnosticat d'un tumor cerebral. Una malaltia que la presentadora va mantenir en secret. Va ser al cap d'un any, el juliol del 2020, quan el seu marit, advocat i funcionari de la Junta d'Andalusia, va perdre la vida amb només 53 anys. Una tràgica mort que va deixar a Padilla molt tocada. 

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram Telecinco