La Jungla
Clara Chía i Gerard Piqué, en una imatge de les xarxes socials
Foto: Clara Chía i Gerard Piqué, en una imatge de les xarxes socials | Xarxes socials
Famosos

Clara Chía, abocada a prendre una decisió immediata per l'adeu de Piqué

Barcelona.
Clara Chía i Gerard Piqué, en una imatge de les xarxes socials
Foto: Clara Chía i Gerard Piqué, en una imatge de les xarxes socials | Xarxes socials

La decisió de Gerard Piqué d'abandonar el futbol aquest dissabte, després del Barça-Almeria al Camp Nou, ha deixat els culers i la premsa esportiva bocabadats. Es preveu que l'estadi estigui ple com un ou per acomiadar-lo. Entre les 100.000 localitats del camp, de ben segur que hi haurà familiars i amics. Què farà la Clara Chía?

Al detall: La nova nòvia de Gerard Piqué és ara un dels seus principals suports, després de mesos de rumors i informacions sobre ell i les negociacions de separació amb Shakira. A més, ara que el defensa blaugrana deixa la feina passaran encara més temps junts. Però malgrat que el dia és molt important pel futbolista, ella esquiva els focus mediàtics. No sé sap quina decisió prendrà dissabte.

Cal destacar que, les últimes setmanes, Clara Chía ja no treballa físicament a la seu de Kosmos, l'empresa de Piqué a Barcelona. Superada per la pressió dels mitjans, la nòvia del futbolista surt poc de casa i fa teletreball. Es deixarà veure en les properes 24 hores?

Per últim: "Culers us he de dir una cosa". Aquest és el missatge que Piqué va escriure a les seves xarxes socials aquest dijous. Una publicació amb un vídeo que fa plorar, on anuncia de manera oficial que deixa el futbol. Poc més de dos minuts amb records d'infantesa i tots els somnis que volia complir quan era nen. Somnis, tal com diu ell mateix, que ha pogut realitzar gràcies al Barça. Només Clara Chía pot decidir si l'últim dia al club el compartirà amb ella.

Categoria: La Jungla