La Jungla
Mónica Carrillo, presentadora de 'Noticias Fin de Semana'
Foto: Mónica Carrillo, presentadora de 'Noticias Fin de Semana' | Antena 3
Televisió

El dolorós missatge de Mónica Carrillo per l'imminent mort d'una amiga: "Demà la desconnecten"

Barcelona.
Mónica Carrillo, presentadora de 'Noticias Fin de Semana'
Foto: Mónica Carrillo, presentadora de 'Noticias Fin de Semana' | Antena 3

Mónica Carrillo ha decidit compartir unes paraules plenes de dolor i reflexió sobre la salut i la vida amb els seus seguidors a través de Twitter. La presentadora d’informatius s’ha desfogat a causa del crític estat de salut d’una amiga seva.

Context: L’encarregada de presentar Noticias Fin de Semana d’Antena 3, en conjunt amb Matías Prats, és molt activa a les xarxes socials. Concretament, a Twitter compta amb més de 600.000 seguidors, els quals llegeixen les seves vivències i reflexions de l’actualitat.

  • Carrillo ha explicat que va anar a veure una amiga que feia uns dies que es trobava sedada a l’UCI, després d’haver patit un ictus amb vessament cerebral. La presentadora ha compartit la sensació que sempre té en accedir a un hospital.

Al detall: 

  • Mónica ha començat detallant la sensació que té sempre que entra a un hospital: “La d'entrar en un món on donem l'esquena en el dia a dia perquè aquesta realitat no és agradable de veure. Els boxs de cures intensives sense separació únicament units per la gravetat de l'assumpte, de cadascuna de les persones que hi jeuen. Unes conscients, d'altres no”.
  • La periodista ha compartit també la seva convicció en sortir de l’hospital: “Resignada i esperançada per si la ciència pogués fer alguna cosa per recuperar-la”.
  • Tot i això, Carrillo ha continuat indicant la notícia més trista que podia rebre: “M'acaben de dir que hi ha mort cerebral i que no hi ha possibilitat de fer-hi res. Demà la desconnecten”.
  • Tot i reconèixer que li sembla injust per la seva amiga i les persones que l'envolten, ha volgut compartir un primer missatge d’admiració: “Agraïment als sanitaris que cada dia travessen aquestes portes on a la resta no ens agrada mirar. Gràcies per la seva professionalitat i afecte cap als pacients”.
  • La presentadora ha llançat una segona reflexió, on també s’ha inclòs ella mateixa: “Preocupem-nos pel que és important. Prioritzem els nostres motius d'angoixa perquè quan la vida colpeja no sol avisar. Visquin, intentin ser feliços i fer feliços els qui els envolten”.

Per últim: La presentadora, hores després de les publicacions i de la gran repercussió que ha suposat a les xarxes, ha volgut agrair-ho: “Gràcies per la resposta tan afectuosa al meu desfogament. És reconfortant”.

Categoria: La Jungla