La Jungla
El rei emèrit (Toni Albà) del 'Polònia'
Foto: El rei emèrit (Toni Albà) del 'Polònia' | TV3
Televisió

Bad Bunny i "els cosins més rics de TikTok" arriben al 'Polònia' arrasant

Barcelona.
El rei emèrit (Toni Albà) del 'Polònia'
Foto: El rei emèrit (Toni Albà) del 'Polònia' | TV3

El Polònia ha aconseguit reunir Bad Bunny i “els cosins més rics de TikTok” per retratar l’actual situació política. De qui també ha fet paròdia el programa de TV3 és de Mariano Rajoy, per les novetats de l’Operació Catalunya.

Els polítics amb més fortuna d’Espanya: Els virals “cosins més rics de TikTok” han arribat al Polònia, aquest cop amb Pedro Sánchez i Salvador Illa.

  • A diferència dels vídeos originals, els socialistes es consideren els polítics amb més sort d’Espanya perquè Esquerra sempre aprova els pressupostos.

Bad Bunny arriba al Polònia: El rei emèrit amb més flow ha tornat al programa de TV3 convertit en Bad Borbón per protagonitzar el musical “Cori me preguntó”. Al ritme de Bad Bunny, l’emèrit ha respost a la publicació del pòdcast de Corinna en què explica tots els detalls de la seva relació.

Operació Catalunya: La justícia ha donat via lliure a Andorra per imputar a Mariano Rajoy per l’operació Catalunya, i el Polònia ha destapat les primeres imatges de la seva reacció.

  • Després que l’informessin de la notícia, mentre jugava al Monopoli, l’expresident espanyol ha decidit anar als Jutjats per parlar amb el jutge.