La Jungla
Foto: | TV3
Televisió

TV3 espanta l'audiència amb unes dures imatges: "Hòstia! Quin susto!"

Barcelona.
Foto: | TV3

La cadena pública catalana va estrenar dimecres 16 de novembre a la nit la sèrie en directe, Quan el cor s'atura, just després del Telenotícies Vespre.

Què sabem? Fa dies que TV3 anunciava que el dimecres a la nit s'estrenaria a la cadena una sèrie. Una sèrie que a diferència de la resta de ficcions seria en directe amb públic dins del plató per anar reaccionant en cada moment. Una sèrie titulada Quan el cor s'atura i protagonitzada per Cristina Genebat i Julio Manrique, parella tant a la ficció com a la vida real.

Què ha passat? La sèrie es va estrenar amb total normalitat. No obstant, quan feia pocs minuts que estaven actuant, la protagonista es va desplomar i va caure a terra a causa d'un problema cardiovascular. Una situació que va crear un enorme ensurt, especialment a totes les persones que estaven enganxades a la tele en aquell moment.

La realitat: La sèrie Quan el cor s'atura es tracta de l'anunci de La Marató d'aquest any 2022, que gira entorn de les malalties cardiovasculars. És a dir, la sèrie en directe que prometia TV3 no existeix, ni existirà. El que ahir a la nit van veure els espectadors es tracta de l'anunci de l'edició d'enguany de La Marató.

A més a més: Després que la protagonista caigués a terra, a causa d'un problema cardiovascular, TV3 va emetre un programa especial amb Eloi Vila, un dels presentadors de La Marató d'enguany, on va dedicar-se a entrevistar tant als creadors de l'anunci de La Marató, com a metges i persones que havien patit aquest tipus de mal en un passat.

La reacció: Els espectadors, només veure el que havia passat, ràpidament van omplir Twitter amb tota mena de comentaris deixant clar el gran ensurt que s'havien endut. Alguns exemples:

Per últim: La Marató d'aquest any se celebrarà el diumenge 18 de desembre i el tema central serà la salut cardiovascular. Els presentadors que es posaran al capdavant de l'edició seran: Agnès Marquès, Eloi Vila, Helena Garcia Melero, Roger Escapa, Ariadna Oltra i Quim Masferrer.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Televisió Salut TV3