La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Shakira busca mainadera a Miami: el sou que paga i les condicions

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La cantant Shakira compte els dies que li falten per començar una nova vida a Miami, lluny de Barcelona on ha estat els últims anys.

Què sabem? Shakira ha acabat sortint-se amb la seva i marxarà a Miami a viure amb els seus dos fills, Milan i Sasha. Un acord sobre la custòdia dels fills al qual s'ha arribat després de moltes hores de negociació amb els advocats i Gerard Piqué. El pare de les criatures podrà estar amb elles deu dies cada mes. També podrà veure als seus fills durant Nadal i l'estiu i durant els tres períodes de vacances que hi ha establerts als Estats Units.

En detall: L'acord sobre la custòdia dels fills, segons van informar Laura Fa i Lorena Vázquez ahir 17 de novembre, ja és ferma. S'ha presentat als jutjats de Barcelona i ara ha de ser ratificada per un jutge dels Estats Units.

A més a més: La marxa de Shakira a Miami podria produir-se o bé durant les vacances de Nadal, o bé més endavant, de cara al 2023, per no trencar el curs escolar dels seus fills. La marxa a Miami també dependrà de l'estat de salut del seu pare, que fins fa poc ha estat ingressat a la clínica Teknon de Barcelona. 

Per últim: Segons ha informat Telecinco, el programa Ya es mediodía, Shakira està immersa en la recerca d'una mainadera que s'encarregui d'ajudar-la a cuidar els seus fills.

  • La cantant pagaria un sou mensual de 2.400 dòlars a la persona escollida. Una persona que viuria a la mateixa mansió de la cantant i estaria disponible les 24 hores del dia durant els 7 dies a la setmana.
  • La persona no podria parlar de la vida privada de la cantant, per tant hauria de signar un contracte de confidencialitat.
  • La persona escollida haurà de fer una preparació, a través d'una web, per demostrat que sap cuidar nens. També haurà d'aportar els seus antecedents criminals i sotmetre's a un test psicològic, segons ha apuntat el periodista Álex Rodríguez, que viu a Miami.
  • Shakira no caldrà que doni d'alta de la seguretat social a la persona que cuidi als seus fills, ja que en els Estats Units, han explicat, aquest procediment no cal.
Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira