La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Comunicat oficial de Piqué i Shakira, després d'arribar a un acord

Barcelona.
Foto: | Europa Press

Gerard Piqué i Shakira han arribat a un acord sobre el futur dels seus dos fills, després de mesos negociant i una llarguíssima reunió celebrada durant el dilluns 7 de novembre.

Context: El que va ser futbolista del Barça, Gerard Piqué, i la cantant colombiana, Shakira, han arribat a un acord sobre el futur dels seus fills, Milan i Sasha. Tal com han anunciat Laura Fa i Lorena Vázquez, els nens marxaran a Miami amb la seva mare. De moment no se sap quan, ja que tot depèn de la situació del pare de la cantant, que actualment es troba ingressat a la clínica Teknon de Barcelona, molt delicat de salut.

Última hora: Tal com publica Lorena Vázquez en el seu compte de Twitter, després d'arribar a un acord, Gerard Piqué i Shakira han publicat un comunicat conjunt perquè quedi constància per escrit. El comunicat de l'exparella, publicat durant la tarda del dimarts 8 de novembre, és el següent:

Custòdia dels fills: Aquest Nadal, Gerard Piqué i Shakira s'alternaran la custòdia dels fills al 50%. A partir de l'any vinent, tal com explica Laura Fa a El Periódico, Gerard Piqué podrà veure els seus fills durant deu dies al mes. També podrà estar amb ells en els tres períodes de vacances que hi ha als Estats Units. A més d'aquests tres períodes, Gerard Piqué també podrà estar amb ells durant les vacances de Nadal i estiu.

Per últim: Tot i que la idea inicial era que els nens es quedessin a Barcelona, finalment marxaran a Miami on viuran amb la seva mare. Ho faran en una impressionant mansió, decorada amb estil minimalista, amb set dormitoris, sis banys i una espectacular piscina, entre altres comoditats. Un  acord al qual s'ha arribat pensant en el bé dels nens, per evitar una batalla judicial que pogués acabar-los afectant psicològicament.

Categoria: La Jungla