La Jungla
Foto: | 8tv
Televisió

Revolució a 8tv per celebrar el Dia Mundial de la Televisió

Barcelona.
Foto: | 8tv

La cadena privada de Catalunya, 8tv, prepara una programació molt especial per celebrar el Dia Mundial de la Televisió.

Què sabem? 8tv escalfa motors per celebrar com cal el Dia Mundial de la Televisió. Ho fa amb una programació molt especial que arrencarà el dilluns 21 de novembre. Serà des de les sis de la tarda i fins a la una de la matinada. Un total de set hores seguides de televisió en directe, on participaran els presentadors de la casa i també altres personalitats del món de la televisió. Una programació especial, on no faltaran entrevistes, opinions i espectacles, per repassar algun dels moments més rellevants de la història de la televisió.

En detall:

  • L'encarregat de donar el tret de sortida a la programació especial de 8tv serà Carlos Fuentes. Ho farà amb el seu programa OpinaCat.
  • Tot seguit serà la periodista Pilar Rahola la que agafi el relleu amb el programa Raholing, a partir de dos quarts de nou del vespre.
  • A continuació, a les nou, entrarà en escena Vicent Sanchis amb l'espai El Pentàgon.
  • A tres quarts de deu del vespre li arribarà el torn a Eduard Pujol, encarregat de capitanejar El Fax de 8tv.
  • Frank Blanco i tot el seu equip d'El Circ seran els encarregats d'encarar la recta final de la programació especial de 8tv pel Dia Mundial de la Televisió. Ho faran amb un programa que començarà a dos quarts d'onze i acabarà a tres quarts de dotze.
  • Per últim, i no menys important, Ares Teixidó revolucionarà, i mai millor dit, els estudis de 8tv amb el seu programa, Ares Revolution.

A més a més: Pels diferents programes en directe, i sense parar, que es podran veure a 8tv a partir de les sis de la tarda passaran convidats de la talla de: Paco Lobatón, Carlos Latre, Manel Fuentes, Antoni Bassas, Albert Om, Enric Calpena, Joel Joan, el Pare Apeles, Víctor Amela o Ramoncín.  

Per últim: Totes aquelles persones que ho desitgin, i vulguin compartir el Dia Mundial de la Televisió amb la cadena 8tv, ho poden fer anant de públic en els diferents programes. Per fer-ho només s'ha d'omplir el següent formulari. Pels programes El Circ i Ares Revolution, ja no queden places. Per la resta de programes en queden poques, t'ho perdràs?

Categoria: La Jungla