La Jungla
Òscar Garcia i la seva filla en una imatge de les xarxes socials
Foto: Òscar Garcia i la seva filla en una imatge de les xarxes socials | Instagram
Famosos

Mor la filla d'Òscar Garcia als 21 anys

Barcelona.
Òscar Garcia i la seva filla en una imatge de les xarxes socials
Foto: Òscar Garcia i la seva filla en una imatge de les xarxes socials | Instagram

Òscar Garcia, exfutbolista del FC Barcelona i el RCD Espanyol, ha fet pública aquest dijous la mort de la seva filla, Mariona Garcia, als 21 anys.

Què sabem? Aquest dijous, el fins fa un mes entrenador del Stade de Reims ha comunicat a Instagram el traspàs de la Mariona, amb la frase "vola alt, amor meu" i una fotografia de tots dos:

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Óscar García Junyent (@oscargarciajunyent)

A més, els perfils del Barça i l'Espanyol han reaccionat de seguida publicant missatges de condol. També ho han fet altres clubs com el València CF o el RC Celta de Vigo, dels quals va ser jugador; i la Fundació Johan Cruyff, entre d'altres.

Per últim: Tal com havia explicat la mateixa Mariona a les seves xarxes socials, patia càncer des de l'any 2015. Aquesta situació va dur el seu pare a abandonar l'Stade de Reims el passat mes d'octubre, quan va viatjar a Barcelona per fer costat a la seva filla. Mateixa circumstància que va viure el 2019, quan va deixar temporalment el Celta per traslladar-se des de Galícia i acompanyar la Mariona en el tractament que rebia a l'Hospital Sant Joan de Déu.

Categoria: La Jungla