La Jungla
Eduard Pujol i Elisabet Cortiles, presentadors d'El FAX de 8tv
Foto: Eduard Pujol i Elisabet Cortiles, presentadors d'El FAX de 8tv | 8tv
TELEVISIÓ

Nou rècord d'audiència d'El FAX de 8tv aquesta temporada

Eduard Pujol i Elisabet Cortiles, presentadors d'El FAX de 8tv
Foto: Eduard Pujol i Elisabet Cortiles, presentadors d'El FAX de 8tv | 8tv

El programa d'ahir al vespre d'El FAX de 8tv va batre el rècord d'audiència amb un 3,1% de quota de pantalla i pics superiors al 6,6% en el Prime Time. 

Per què és important? El FAX és una de les apostes de 8tv, la televisió privada de Catalunya, per aquesta temporada. Un programa conduït per Elisabet Cortiles i Eduard Pujol i que està contribuint al creixement de la cadena, amb bones xifres d'audiència.

Amb dades:

  • 42.000 espectadors van seguir El FAX de 8tv del vespre i nit del dissabte 26 de novembre, en un programa protagonitzat per Gonzalo Boye, Santiago Niño Becerra, Pilar Rahola, Eusebi Campdepadrós, entre d'altres. 
  • Durant la franja de màxima audiència, de 23.52 h a 00.30 h, el programa va arribar al 3,1% de quota de pantalla i 364.000 contactes.

Al detall: El programa presentat per Eduard Pujol i Elisabet Cortiles va comptar amb la presència de:

  • L'advocat de Puigdemont, Gonzalo Boye, qui va carregar contra els advocats de l'Eurocambra: “No saben què parlen”.
  • Santiago Niño Becerra, qui va assegurar que “El 2023 no serà massa dolent per la població, perquè hi ha eleccions".
  • Pilar Rahola, que va opinar sobre la polèmica d'Ada Colau amb una alumna: “IM-PRE-SEN-TA-BLE. Fa un abús de poder, és la primera que ha utilitzat l’estètica per fer política”.
  • També Principal n'ha participat, amb la redactora responsable de política Carlota Camps protagonitzant un 'cara a cara' amb el també periodista Sergi Maraña.

A més: El FAX d'ahir al vespre va superar el seu propi rècord aconseguit en el programa especial de l'1-0, on va arribar al 2,0% de quota de pantalla.

D'on venim?

Categoria: La Jungla