La Jungla
Gala de presentació del 'Benidorm Fest 2023: Los elegidos'
Foto: Gala de presentació del 'Benidorm Fest 2023: Los elegidos' | RTVE
Televisió

Aquestes són les 18 cançons del Benidorm Fest que s'estrenaran el 19 de desembre

Barcelona.
Gala de presentació del 'Benidorm Fest 2023: Los elegidos'
Foto: Gala de presentació del 'Benidorm Fest 2023: Los elegidos' | RTVE

El Benidorm Fest 2023 és cada cop més a prop. Ja coneguts els aspirants a ser representants d’Espanya a Eurovisió 2023, RTVE ha anunciat que els 18 temes es coneixeran el 19 de desembre, un dia després de la final del Mundial.

Al detall: 

  • Les cançons de les 18 propostes sortiran a la llum el 19 de desembre, dia en el qual RTVE farà una roda de premsa per compartir amb els mitjans les apostes dels candidats per conquistar l’audiència.
  • A més, si ja coneixíem que Mónica Naranjo i Inés Hernand presentarien el festival, ara s’ha unit Rodrigo Vázquez, després del seu èxit com a presentador de Benidorm Fest 2023: Los elegidos.
  • Les semifinals se celebraran els dies 31 de gener i 2 de febrer, i la gran final arribarà el 4 de febrer.
  • La persona guanyadora competirà amb la proposta a Eurovisió 2023, que se celebrarà a Liverpool el 13 de maig.

Cançons: El 19 de desembre serà la primera oportunitat per escoltar les cançons de les 18 propostes:

Quiero arder, d’Agoney; Desde que tú estás, d’Alfred Garcia; Yo quisiera, d’Alice Wonder; Flamenco, d’Aritx Arén; Ea Ea, de Blanca Paloma; Uff! d’E’ffemme; Lola, de Famous; Mi familia, de Fusa Nocta; Inviernos en Marte, de José Otero; Quiero y duelo, de Karmento; Arcadia, de Megara; No nos moverán, de Meler; Tracción, de Rakky Ripper; Aire, de Sharonne; Tuki, de Sofía Martín; Sayonara, de Twin Melody; Nochentera, de Vicco; i la catalana Que esclati tot, de Siderland.

Entrades gratuïtes: En esgotar-se, en tan sols uns segons, les entrades de la final del Benidorm Fest, RTVE oferirà una segona oportunitat per aconseguir entrades per les semifinals i la final del festival.

  • Serà un regal pels espectadors de RTVE, ja que hauran d’estar molt atents per obtenir entrades dobles per assistir al Benidorm Fest 2023. S’oferiran en tres programes, durant la Loteria de Nadal, el 22 de desembre; a les Campanades, el 31 de desembre; i a la Cavalcada de Reis, el 5 de gener.