La Jungla
Elsa Anka debuta a 'First Dates'
Foto: Elsa Anka debuta a 'First Dates' | Cuatro
Televisió

Així ha estat el debut d'Elsa Anka a 'First Dates' en substitució de la seva filla, Lidia Torrent

Barcelona.
Elsa Anka debuta a 'First Dates'
Foto: Elsa Anka debuta a 'First Dates' | Cuatro

Elsa Anka torna a la televisió. Ho fa com la nova cambrera en cap de First Dates, en substitució de la seva filla, la mediàtica Lidia Torrent, de baixa per maternitat. Un debut que s'ha pogut veure aquest dilluns a la nit a Cuatro.

Al detall: Després de trobar-se amb Carlos Sobera al començament del programa, Anka ha explicat que s'hi quedarà "una temporadeta". Tant com trigui la seva filla a esgotar la baixa, després d'haver estat mare de la petita Elsa.

Què diu Elsa Anka? Preguntada per Sobera, la mítica presentadora barcelonina d'El juego de la oca ha explicat que la seva filla es troba bé i que la família travessa un moment molt dolç.

  • Anka diu que la Lidia està "gaudint d'aquest moment, molt feliç".
  • També assegura que ella mateixa està molt contenta de "poder cuidar" de la seva filla (i la neta) i de ser al programa.
 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de elsa anka (@elsaanka8)

A més, Anka s'ha retrobat a First Dates amb Matías Roure, el barman argentí del programa que també és el seu exgendre. I és que abans de començar una relació amb Jaime Astrain, Torrent i Roure van ser parella dos anys. "Tot queda en família", ha fet broma Elsa Anka.

Per últim: Lidia Torrent i Jaime Astrain van ser pares d'una nena anomenada Elsa el passat 17 d'octubre. La petita va néixer sana, tot i que els darrers dies ha hagut de visitar un fisioterapeuta pediàtric. El motiu, una contractura de naixement i de la qual ja comença a recuperar-se.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Televisió Cuatro