La Jungla
Bertín Osborne, en una imatge d'arxiu
Foto: Bertín Osborne, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

Bertín Osborne impacta amb un canvi absolut d'imatge: "He perdut 10 quilos"

Barcelona.
Bertín Osborne, en una imatge d'arxiu
Foto: Bertín Osborne, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Gran sorpresa aquest dimecres als quioscos, després de fer un cop d'ull a les revistes del cor. N'hi ha una que ha centrat tota l'atenció per la imatge que du a portada: ¡Hola!, amb la foto a tota pàgina de Bertín Osborne i el seu canvi d'imatge radical.

Al detall: A punt de fer 68 anys (el seu aniversari és el 7 de desembre), Bertín Osborne parla de la seva ruptura amb Fabiola dos anys enrere, la seva nova gira pel 2023, un nou programa de televisió que ara prepara... Però més enllà de les respostes, l'entrevista ha generat tota mena de reaccions per les fotos que l'acompanyen.

Què diu Bertín Osborne?

  • "M'ho vaig proposar fa cinc mesos i he fet un canvi enorme. He perdut 10 quilos".
  • "Arriba un moment a la vida que vas fent anys i no et pots deixar anar. Jo ara estic com fa 30 anys".
  • "He reprès la boxa i és el millor que podia fer. Em dona agilitat per jugar a pàdel, per pujar al cavall, per aguantar a l'escenari... Abans acabava els concerts cansat, ara puc fer-ne dos seguits".

Reaccions. A les xarxes socials, la nova imatge de Bertín Osborne ha estat un dels temes més comentats des de primera hora del matí, fins al punt que la portada d'¡Hola! s'ha convertit en fenomen viral.

Vida privada. Separat de Fabiola, els fills de l'aristòcrata ja no viuen amb ell. A ¡Hola! diu també que actualment no pensa a refer la seva vida amb una nova parella.

  • "Trobo a faltar en Kiko i el Carlos [els fills], però els veig cada setmana. Tenim una relació fluïda i fantàstica, igual que amb la Fabiola".
  • "Desitjo que Fabiola sigui la dona més feliç de món, s'ho mereix. Jo soc feliç sol, però si ella serà més feliç acompanyada ho aplaudiré".
  • "Tornar a enamorar-me ni m'ho plantejo. No tinc necessitat ni interès".

Feina. Bertín treballa actualment a Canal Sur i Telemadrid, i té un "projecte important" per la televisió de cara a 2023. Un anunci sense més detalls: "No puc desvelar res més, però puc dir que serà sorprenent i molt especial".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Televisió