La Jungla
Foto: | Europa Press
Televisió

La nova estratègia de T5: ajuntar en un programa a dos ex que no s'aguanten, Sandra Barneda i Nagore Robles

Barcelona.
Foto: | Europa Press

La cadena Telecinco, del gegant Mediaset, ja escalfa motors per arrancar l'any 2023 amb les millors dades d'audiència possibles.

Què sabem? Telecinco ha confirmat que després d'una primera temporada del reality Pesadilla en el paraíso, n'hi haurà un altre. Una segona edició que començarà a principis d'any i acabarà entre març i abril, per donar pas a una nova edició de Supervivientes. Una segona edició on la productora Bulldog, suposadament, apostarà per cares noves per donar un aire fresc al format i despertar l'interès dels espectadors. I és que la primera temporada de Pesadilla en el paraíso, que acabarà en els pròxims dies, no ha tingut l'èxit que s'esperava i les dades d'audiència han estat força dolentes.

Els presentadors: Tal com ha informat Telecinco, a través d'una nota de premsa, Carlos Sobera continuarà sent el presentador del programa durant les gales setmanals que en un principi s'emetran els dijous. La presentadora catalana Sandra Barneda serà l'encarregada d'abordar les últimes hores i analitzar les polèmiques més rellevants entre els concursants. I, la gran novetat d'aquesta segona temporada, és la figura de Nagore Robles. L'ex de Sandra Barneda ocupa el lloc de Lara Álvarez i s'encarregarà de dirigir els jocs i proves dels concursants, així com oferir un relat de tot el que passi a la casa situada a Jimena de la Frontera.

L'estratègia: Telecinco vol recuperar audiència com sigui i tot li val per fer-ho. A l'espera de començar a conèixer els noms dels famosos que participaran, ja que el càsting s'està fent, la cadena ha apostat per ajuntar en un mateix programa a dues ex que no se suporten. Parlem de Sandra Barneda i Nagore Robles, que van deixar la seva relació el febrer del 2022. Des de llavors les dues s'han evitat sempre que han pogut i han demanat no coincidir en un mateix plató per evitar situacions incòmodes. Una condició que Telecinco s'ha passat per la torera de cara a 2023, fent que les dues hagin de treballar juntes en un mateix espai.

Per últim: Des que es va fer oficial la ruptura entre Sandra Barneda i Nagore Robles, les dues viuen per separat, tenen custòdia compartida dels gossos que tenen en comú i cadascuna ha intentat refer la seva vida. A Nagore Robles, de moment, no se li coneix parella oficial, tot i que ha tingut les seves coses. Sandra Barneda sí que té una nova parella. A principis d'octubre del 2022 es van publicar unes fotos on la presentadora catalana, molt afectuosa, passeja pels carrers de Madrid amb la seva nova nòvia. Es tracta de la ballarina holandesa Pascalle Paerel, que és mare d'una criatura fruit d'una relació anterior. 

Categoria: La Jungla