La Jungla
Foto: | RTVE
Xarxes

La productora de 'MasterChef' respon a les duríssimes acusacions de Patrícia Conde

Barcelona.
Foto: | RTVE

La que va ser concursant de MasterChef Celebrity ha carregat contra el programa, i la productora del format l'ha contestat a través d'un comunicat.

Què sabem? Va ser el dimarts 29 de novembre quan Patrícia Conde, a través de les seves xarxes socials, el seu compte d'Instagram, va publicar un llarg text per justificar la seva actitud durant l'última prova abans de la final. I és que Conde, a diferència del paper que havia fet durant el concurs, es va mostrar sense ganes de res, inclòs rient-se de l'organització i sense preocupar-se que els plats que estava preparant sortissin a temps.

El motiu? Un canvi d'actitud que es deu a un suposat boicot intern que va patir Conde per part de persones del programa. I és que segons va assegurar a les xarxes socials hi havia personal de MasterChef que, quan els concursants no se'n adonaven, es dedicava a posar bastons a les rodes mentre estaven cuinant. En aquest sentit, Conde va assegurar que, per exemple, els hi apagaven els forns de cop i volta.

A més a més: En el text que va publicar a Instagram, Patrícia també va assegurar que hi havia concursants famosos de la seva edició, concretament dues persones, que consumien drogues durant el programa per poder estar al nivell i suportar la pressió. També va assegurar que les persones que s'encarreguen de portar les xarxes del programa es dedicaven a escriure coses dolentes dels concursants per així generar més polèmica. Una sèrie de gravíssimes acusacions que des de la productora de programa, Shine Iberia, han respost de manera contundent a través d'un comunicat.

Què ha passat? Durant la matinada del divendres, Macarena Rey, CEO de Shine Iberia, a través del seu compte de Twitter, ha fet públic un breu comunicat per respondre a les fortes acusacions de Patrícia Conde. Rey, entre altres, assegura que la productora "lamenta i nega" les acusacions de Conde. També es pot llegir que els seus "comentaris incerts atempten contra l'honor de totes les persones involucrades en la producció". Parlem d'això:

Per últim: El comunicat emès per la productora del programa ha rebut força crítiques per part de diferents usuaris. I és que els espectadors del programa de cuina asseguren que si diveros concursants es queixen de les males formes del programa sera perquè realment existeixen. "Tant famosos com anònims es queixen del vostre programa", "Verónica Forqué està morta per culpa vostra", "Tenim claríssim que els comentaris de Patrícia Conde són verídics" o "Els espectadors lamentem que aneu de programa blanc, quan teniu el cor negre" són alguns dels comentaris que es poden llegir. Té MasterChef les hores contades?

Categoria: La Jungla