La Jungla
Carlos Fuentes plora a 'OpinaCat'
Foto: Carlos Fuentes plora a 'OpinaCat' | 8tv
Televisió

Carlos Fuentes plora en directe: la trista història del Josep i la Xata

Barcelona.
Carlos Fuentes plora a 'OpinaCat'
Foto: Carlos Fuentes plora a 'OpinaCat' | 8tv

Emocions a flor de pell al programa OpinaCat de 8tv amb la trucada de la Núria, una espectadora que ha explicat la trista història de la mort del seu marit i la seva gossa. Carlos Fuentes no ha pogut contenir les llàgrimes, i s'ha trencat a plorar en directe.

Al detall: La Núria recorda la sanbernat de la família, la Xata. "Ell va triar el seu amo, que era en Josep, el meu marit", recorda. Un bon dia, l'home era mort al menjador. Al seu costat, la gossa, que no volia separar-se d'ell. "Un bon dia va deixar de menjar", i el veterinari li va dir "Núria, la tristor que tu tens també la té ella". Aquí el moment que ha emocionat Carlos Fuentes:

Què diu l'espectadora?

  • "Potser les persones que no estimen els animals, o que no en tenen, no ho entenen".
  • "Ella es va llevar un dia, es va arrossegar fins el lloc on havíem trobat el meu marit i, allà, va deixar de respirar".

La resposta de Fuentes. Amb els ulls plorosos i la veu tremolosa, el presentador d'OpinaCat ha definit la trucada com "la més bonica" que recorda.

  • "Un dia em faran una entrevista, quan ja no sigui a la tele, i em preguntaran què recordo de quan feia televisió".
  • "Jo recordaré la seva gossa i aquesta trucada, perquè és la més bonica que hem rebut en molt de temps".

Per últim: Fuentes va celebrar el passat mes d'octubre els seus 39 anys a la televisió. Un programa que va fer màxim d'audiència de la temporada, amb un 3,3% de quota de pantalla i 45.000 espectadors.

Categoria: La Jungla