La Jungla
Foto: | 8tv
Televisió

Carlos Fuentes celebra 39 anys de tele amb un nou màxim d'audiència

Barcelona.
Foto: | 8tv

OpinaCat continua sumant adeptes, tal com demostren les xifres d'aquest dijous a la tarda, amb un nou màxim d'audiència de la temporada, que coincideix amb el dia que Carlos Fuentes celebra 39 anys a la televisió.

Al detall: L'OpinaCat d'aquest dijous, amb Fuentes al capdavant i Gonzalo Bernardos, Ricard Fernández Deu, Tirso Garcia, Jordi Fàbrega, Toni Bolaño, Borja Aitor Arriaga i Sergi Tarrés de tertulians; va aconseguir un 3,3% de quota de pantalla i una mitjana de 45.000 espectadors (89.000 contactes únics). El programa compta, a més, amb un 50,3% de fidelitat.

Què diu Nicola Pedrazzoli? Nicola Pedrazzoli, CEO de 8tv, ha felicitat el presentador sabadellenc públicament pels 39 anys de televisió i el nou màxim d'audiència.

  • "Per mi, tu ets sempre gran, amb el 3,3% o amb el 0,7%".
  • "Els números són molt relatius, sobretot quan no són gaire creïbles".
  • "El que ningú pot discutir és la teva trajectòria professional".

Per últim: Albert Brosa, director d'informatius de 8tv, també ha felicitat Fuentes per "la millor dada de la temporada", que és el "millor regal" pels seus 39 anys de tele. Felicitació amb vídeo inclòs, de la seva primera aparició televisiva, al Buenas Noches de TVE amb Mercedes Milá i Miguel Bosé i parlant de les imitacions que ell feia del cantant.

Categoria: La Jungla