La Jungla
Fayna Bethencourt a una entrevista
Foto: Fayna Bethencourt a una entrevista | Telecinco
Televisió

Fayna Bethencourt publica els àudios de 'El Yoyas' en els quals admet haver-la agredit

Barcelona.
Fayna Bethencourt a una entrevista
Foto: Fayna Bethencourt a una entrevista | Telecinco

Fayna Bethencourt ha decidit fer públics a les xarxes socials uns àudios on ‘El Yoyas’ reconeix haver-la agredit. En ells, s’escolta un contingut explícit i esgarrifós. A més, la canària ha explicat els motius pels quals ha pres aquesta decisió.

Context: Carlos Navarro, anomenat ‘El Yoyas’, hauria d’haver ingressat a presó el 28 de novembre del 2022, després de ser condemnat a cinc anys i vuit mesos per maltractaments reiterats contra la seva exparella Fayna Bethencourt i els seus fills.

  • A l’exconcursant de Gran Hermano se li vinculen set delictes, sis d’ells contra Fayna i els seus fills i un contra l’actual parella de la canària.
  • ‘El Yoyas’ segueix en recerca i captura, però el diari El Mundo va entrevistar-lo, en mig d’un bosc, per aconseguir una exclusiva, donant veu a un maltractador. En aquesta, Navarro intenta defensar la seva innocència abans d’ingressar a presó.
  • Fayna, qui va ser la seva parella, va acudir a Fiesta, el programa que presenta Emma García a Telecinco, per opinar respecte a la polèmica entrevista del seu ex fugat de la Justícia.
  • Finalment, Bethencourt ha decidit publicar uns àudios a les xarxes socials perquè tothom pugui imaginar el que ha patit.

Al detall: 

  • Davant l’actitud pública de ‘El Yoyas’ per reclamar ser escoltat i revictimitzar a Fayna, ella ha decidit no callar: “Volia que s’escoltés la seva veu? Això volia? Doncs desig concebut”, ha dit juntament amb la publicació dels àudios.
  • Bethencourt ha acompanyat els àudios amb un text explicant el perquè ha decidit publicar-los ara: “La veritat es va perdre al bosc durant uns dies (...), però ara res de contes perduts a la muntanya i pàgines de diaris en cerca d’exclusives. Aquesta que ressona aquí no és la veu que surt del bosc. AQUESTA és la veu que va ressonar durant deu anys a casa meva”, ha dit amb una multitud de suport a les xarxes.

En profunditat: 

  • Els àudios, on ‘El Yoyas’ intenta justificar haver-la agafat pel coll en alguna ocasió, són de contingut explícit: “Si jo he agafat a la teva filla pel coll un parell de vegades ha estat perquè s’ho mereixia... i poc l’he agafat”, deia Carlos al pare de Fayna.
  • A la resta d’àudios desqualifica als pares de Bethencourt, intentant tenir una trobada amb els seus fills sense que els avis apareguin.

Els motius: Fayna ha confessat a Outdoor que la situació li està comportant reviure tot el que tant mal li va fer i que Carlos, estant fugat, hagi estat en contacte amb un mitjà.

  • Bethencourt ha assegurat al mitjà que un dels principals motius pel que ha pres la decisió de fer públics els missatges és per altres dones que es trobin a la seva situació: “Ho faig pensant en aquelles dones que tenen al cap denunciar, que estan vivint l’infern que vaig viure i que amb això es puguin anar enrere. Per què? Doncs perquè si veien que denuncien a la persona que els fa la vida impossible, que se li condemna i que es pot escapar... això fa lloc a un missatge molt perillós”, ha dit preocupada.