La Jungla
Miki Núñez i Mariona Escoda a 'Eufòria'
Foto: Miki Núñez i Mariona Escoda a 'Eufòria' | TV3
Televisió

'Eufòria' pren la nit de Cap d'Any: així seran les Campanades de TV3

Barcelona.
Miki Núñez i Mariona Escoda a 'Eufòria'
Foto: Miki Núñez i Mariona Escoda a 'Eufòria' | TV3

TV3 ja ha fet públics els noms dels presentadors de les Campanades 2023. Els escollits han estat Miki Núñez i Mariona Escoda, el presentador i la guanyadora de la primera edició d'Eufòria, sens dubte el gran programa revelació de l'any a la televisió pública.

Què sabem? Miki Núñez i Mariona Escoda es menjaran el raïm a tocar de la Font Màgica de Montjuïc, al final de l'avinguda Maria Cristina de Barcelona. Un format que inclourà l'espectacle de música i pirotècnia, organitzat per l'Ajuntament, i que no s'ha pogut fer els darrers dos anys a causa de la pandèmia.

A més, la programació especial de TV3 per les Campanades començarà al voltant de les 23:30 hores del 31 de desembre i s'allargarà fins ben passada la mitjanit per donar la benvinguda a l'any nou.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Música Global (@musica_global)

Sobre Miki Núñez: El cantant de Terrassa, que aviat publicarà nou disc, ha estat el presentador de la primera edició d'Eufòria juntament amb Marta Torné. Aquest 2022, Miki també ha estat l'encarregat de fer la cançó de l'estiu de TV3 i Catalunya Ràdio. Un tema, per cert, el videoclip del qual protagonitza amb Mariona Escoda.

Qui és Mariona Escoda? Amb 21 anys, la cantant vallenca Mariona Escoda va ser escollida al juny guanyadora de la primera edició d'Eufòria, en una gala final que va ser èxit absolut d'audiència: un 29,7% de quota de pantalla i una mitjana de 472.000 espectadors. Sis mesos després del seu pas pel programa, l'artista ha publicat aquest desembre el seu primer single, Et deixo la mà.

Per últim: Els darrers dies, la resta de cadenes de televisió catalanes i espanyoles també han anat fent públic com seran les seves Campanades. 8tv opta per Ares Teixidó i Joel Joan, que es menjaran el raïm després del talent musical Fora de to! amb Pilar Rahola o Gisela Lladó, entre d'altres. No ha faltat la polèmica a TVE, que ha apartat Anne Igartiburu després de 17 anys i ha triat Ana Obregón i Los Morancos per substituir-la.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Televisió Nadal