La Jungla
L'extennista Carla Suárez en una imatge d'arxiu
Foto: L'extennista Carla Suárez en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

L'extennista Carla Suárez i la seva nòvia catalana anuncien embaràs

Barcelona.
L'extennista Carla Suárez en una imatge d'arxiu
Foto: L'extennista Carla Suárez en una imatge d'arxiu | Europa Press

Carla Suárez i la seva nòvia, la futbolista exblaugrana Olga García, esperen una criatura. Així ho han anunciat elles mateixes a través d'una tendra publicació als seus comptes d'Instagram.

Què sabem? L'extennista canària de 34 anys està embarassada de 12 setmanes, i la parella espera el seu nadó pel juny de 2023. "Una nova etapa que ens venia molt de gust viure. Ampliarem la família! Il·lusionades i felices per afrontar aquest gran moment. Molt aviat serem un més", han explicat.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Carla Suárez Navarro (@carlasuareznava)

Reaccions. La notícia de l'embaràs de Suárez ha generat una allau de reaccions a les xarxes socials, on s'acumulen els missatges d'afecte a la parella. De les tennistes Paula Badosa i Garbiñe Muguruza, a les felicitacions de les culers Patri Guijarro i Irene Paredes; Marc Bartra, Àlex Corretja o Sara Carbonero.

Què diu Carla Suárez? Després de fer pública la notícia, Suárez ha parlat de l'embaràs a la revista ¡Hola!. L'extennista s'ha mostrat emocionada amb l'experiència de ser mare primerenca, i s'ha referit a la ciutat on podria donar a llum. Tot i que ella és de Las Palmas de Gran Canària, i voldria que el nadó naixés allà, sembla que no serà així "per un tema logístic". A cavall entre Barcelona, Madrid i Logronyo, encara no han decidit on el tindran.

Qui és Olga García? Futbolista catalana de 30 anys, nascuda a Dosrius, és parella de Suárez des del 2016.

  • García juga actualment al DUX Logroño.
  • Entre els anys 2010-2013 i 2015-2018 va formar part de la plantilla del FC Barcelona.
  • També ha jugat al Llevant i l'Atlètic de Madrid.

A més, va ser un dels grans suports de Suárez quan l'estiu del 2020 va ser diagnosticada d'un limfoma de Hodgkin, del qual ja està recuperada. Un cop superat el càncer, l'extennista va tornar a les pistes pels Jocs Olímpics de Tòquio i el US Open 2021. Després es va retirar de forma definitiva, deia que per "mirar al futur". Una nova vida que li arribarà el 2023 fent de mare.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de • OLGΔ GΔRCÍΔ • (@olga_garcia11)

 

Categoria: La Jungla