La Jungla
Foto: | 8tv
Televisió

Roger Berruezo admet rebre missatges pujats de to: "M'envien fotos ensenyant els pits"

Barcelona.
Foto: | 8tv

L'actor nascut a Girona, Roger Berruezo, visita el programa de 8tv, Ares Revolution, presentat per Ares Teixidó el diumenge a la nit.

Què sabem? L'actor visita el programa d'Ares amb motiu del musical que està fent al Teatre Apolo de Barcelona, Pretty Woman, on  es posa a la pell de Richard Gere. Berruezo comparteix escenari amb l'actriu Cristina Llorente que interpreta a Julia Roberts. A banda del musical, l'actor estrena a finals de desembre a Netflix la sèrie Machos Alfa on dona vida a un professor de gimnàs.

Què ha dit: Berruezo ha parlat del musical Pretty Woman, que fins avui dia ha anat a veure moltíssima gent a la coneguda avinguda del Paral·lel de Barcelona. Roger confessa que per aquest musical està "bastant tranquil", tot i que és molt important respectar els moments d'escalfament. "Has de dormir les hores que necessites i també beure molta aigua per cuidar la veu", ha dit.

A més a més: L'actor, que ha lamentat que a Madrid els espectacles musicals funcionin millor que a Barcelona, ha confessat que hi ha companys seus de feina que li han dit que no l'aniran a veure al teatre perquè la història gira al voltant d'una prostituta. "La Cristina ho lluita molt perquè quedi clar que és una història on ell és transformat per ella. A la pel·lícula no s'expliquen moltes coses que li passen al personatge", ha matisat.

Masclisme en els musicals: El de Girona, al seu pas per 8tv, ha afirmat que malauradament, actualment encara continua existint una mica de masclisme en el món dels musicals.

  • Berruezo també ha explicat el que un dia una amiga seva, que treballa com a productora, li va comentar. El cas és que la seva amiga estava treballant en un projecte i va proposar a un actor per a fer el paper. Un dels productors va dir que no perquè tothom sabia que l'actor en qüestió era gai. "A mi el que m'interessa és el que veig a la pantalla o a sobre l'escenari, no la vida personal que pugui tenir l'actor o actriu", ha lamentat Berruezo.

Per últim: El de Pretty Woman ha confessat que és una persona molt insegura, tot i que quan puja als escenaris es transforma. També ha dit que avui dia no té parella, però està molt ben acompanyat d'un gosset. 

  • Roger Berruezo ha reconegut que ell és molt gelós de la seva vida privada i no li agrada parlar de temes íntims. No obstant, preguntat per una de les col·laboradores, sí que ha reconegut que per Instagram li han fet proposicions indecents i "m'han enviat fotos ensenyant els pits". Uns missatges que Berruezo no contesta perquè "és millor frenar-los al moment".
Categoria: La Jungla
Etiquetes: 8TV Espectacles