La Jungla
Antonio José a La Marató de TV3
Foto: Antonio José a La Marató de TV3 | TV3
Televisió

Antonio José sorprèn cantant en català per primera vegada a 'La Marató' de TV3

Barcelona.
Antonio José a La Marató de TV3
Foto: Antonio José a La Marató de TV3 | TV3

Un any més, La Marató de TV3 va recaptar diners per una causa solidària, en aquesta ocasió per la salut cardiovascular, la principal causa de mort als països desenvolupats i un dels problemes actuals més rellevants de salut pública. 8.034.807€ és la xifra de diners aconseguida al final del dia gràcies, en part, a la visibilitat de testimonis, professionals i músics. Entre ells, Antonio José va aparèixer a TV3 per cantar, per primera vegada, un dels seus èxits en català.

Al detall: 

  • El tema que va cantar en directe al programa especial de TV3 és un dels temes del disc de La Marató del 2022, per la salut cardiovascular.
  • El cantant cordovès ha adaptat un dels seus majors èxits en català, anomenant-lo “Tinc un cor”.
  • Aquesta suposa la primera cançó que Antonio José canta en català. Tot i això, la seva professionalitat va fer que la cantés amb molta fluïdesa.

Reacció del públic: Les xarxes socials es van omplir de comentaris positius per l’emoció que despertava la lletra de la cançó i que Antonio José la cantés en català.

Victòria a Dúos Increíbles: Tot això arriba després d’una setmana triomfal, perquè el cantant cordovès també se’n va emportar aquesta mateixa setmana la primera posició, juntament amb Miguel Poveda, al programa Dúos Increíbles de La 1.

  • Els cantants de flamenc van crear la parella més sòlida del concurs des que van acceptar cantar junts sense, encara, haver-se vist les cares.
  • Tot i semblar que els guanyadors serien Agoney i Ana Belén, els cantants de flamenc van col·locar-se, finalment, en primera posició.