La Jungla
Foto: | Telecinco
Xarxes

Jorge Javier Vázquez visita Badalona per Nadal i diu això de com veu la ciutat

Barcelona.
Foto: | Telecinco

El presentador català de Telecinco, Jorge Javier Vázquez, s'ha escapat uns dies fins a la seva ciutat natal per passar les festes de Nadal en família.

Què sabem? El presentador del grup Mediaset, Jorge Javier Vázquez, s'ha reunit amb la seva mare i germanes per passar les festes de Nadal en família. El presentador de Telecinco, i també escriptor i actor, ha fet les maletes i ha deixat Madrid per uns dies, on viu des de fa molts anys, i ha anat fins a Badalona per celebrar aquestes dates tan especials. Uns dies en família dels quals el presentador n'ha presumit molt content i orgullós a les seves xarxes socials.

Què ha dit? El de Telecinco ha reflexionat en el seu compte d'Instagram, on acumula més de 850.000 seguidors, sobre com ha vist la ciutat on va néixer i créixer. Vázquez, entre altres coses, ha confessat que durant aquests dies ha tingut l'ocasió de redescobrir la seva ciutat aprofitant el bon temps i les passejades que ha fet a l'aire lliure. Unes voltes que l'han portat a caminar pel centre de Badalona, que diu que està "espectacular". A més, Vázquez també s'ha trobat amb molts veïns de la ciutat, que l'han saludat, diu, amb molta estima. Parlem d'això:

Les reaccions: Una publicació a Instagram, amb un total de nou fotografies, que acumula més de 27.000 'm'agrada'. La periodista catalana del programa Sálvame, Laura Fa; el cantant català Miguel Poveda, la influencer catalana de Barcelona, Dulceida, o el presentador de La Sexta, també català, Dani Mateo, han estat algunes de les cares conegudes que han comentat la publicació de presentador nascut a Badalona. Altres comentaris que es poden llegir són: "Quina alegria veure't caminant per Badalona", "Gaudeix de la teva ciutat" o "Tornar a casa sempre és maco".

Per últim: Jorge Javier Vázquez ha tingut un final d'any força intens, entre els seus compromisos a la televisió i la publicació del seu últim llibre, Antes del olvido, amb el qual ha estat de gira durant les últimes setmanes firmant exemplars en diferents capitals espanyoles. Per aquest motiu, el presentador ara gaudeix d'uns merescuts dies de descans per tal d'afrontar l'inici de l'any 2023 amb les piles carregades. Un any 2023 on el programa Sálvame seguirà present a la televisió, durant les tardes de dilluns a divendres, tot i la notable baixada d'audiència que ha experimentat en els últims mesos i els rumors que deien que l'espai podria ser cancel·lat definitivament per la cadena. I és que el grup Mediaset España ha renovat el programa produït per La Fábrica de la Tele per un any més.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram Telecinco