La Jungla
Pilar Rahola a 'Fora de to!'
Foto: Pilar Rahola a 'Fora de to!' | 8TV
Televisió

El vídeo de Pilar Rahola 'fora de to': "¿Por qué dan tanto miedo nuestras tetas?"

Barcelona.
Pilar Rahola a 'Fora de to!'
Foto: Pilar Rahola a 'Fora de to!' | 8TV

La nit de Cap d’Any, 8TV celebrarà un programa especial Fora de to!, abans de les Campanades presentades per Ares Teixidó i Joel Joan. Quan falten hores per l’esperat moment, el perfil oficial de la cadena ha publicat un vídeo on apareix Pilar Rahola cantant.

Al detall: 

  • Pilar Rahola va ser la primera confirmada de l’especial de Cap d’Any de 8TV. I, de fet, amb sorpresa inclosa: la seva estrena com a cantant.
  • La periodista competirà amb la cançó Ay Mamá de Rigoberta Bandini, el tema amb el que la catalana va intentar anar a Eurovisió.
  • El compte oficial de Twitter ha publicat 9 segons on es pot veure a Pilar Rahola cantant, mentre s’agafa els pits: “Mamá, ¿por qué dan tanto miedo nuestras tetas?”.

‘Fora de to!’: El programa especial de Cap d’Any s’emetrà a les 21:40 hores a 8TV i finalitzarà poc abans de la mitjanit, donant pas a les Campanades presentades per Ares Teixidó i l’actor Joel Joan.

  • Fora de to! comptarà amb els presentadors i col·laboradors més populars de la cadena com a concursants: Frank Blanco, Carlos Fuentes, Alejandra Castelló, Eduard Pujol, Walter Capdevila i Elisabet Cortiles, entre altres.

Per últim: Després de les Campanades, s’emetrà un especial 8TV en pijama, també, amb Ares Teixidó i Joel Joan.