La Jungla
Josep Maria Pou, aquest dilluns a 'El Circ'
Foto: Josep Maria Pou, aquest dilluns a 'El Circ' | 8tv
Televisió

Josep Maria Pou i la falta més gran de respecte al teatre: "Un silenci acollonant"

Barcelona.
Josep Maria Pou, aquest dilluns a 'El Circ'
Foto: Josep Maria Pou, aquest dilluns a 'El Circ' | 8tv

És de sobra coneguda l'obsessió de Josep Maria Pou contra els mòbils al teatre. Que soni un telèfon és considerat pels actors, i bona part del públic, una falta de respecte cap als que treballen sobre l'escenari. Una incorrecció que l'artista de Barcelona ha après a combatre.

Al detall: En una entrevista aquest dilluns a El Circ de 8tv, Pou ha explicat que ha aturat moltes funcions per la melodia d'un mòbil. Una circumstància cada cop menys habitual, però que es produïa molt sovint quan se'n va popularitzar el seu ús fa més de deu anys.

Què diu Josep Maria Pou?

  • "He sigut molt combatiu amb els mòbils, he parat moltes funcions, i he parlat amb el públic".
  • "Abans, si en sonava un, deixava que passés. Al tercer em quedava parat, mirava al públic i es produïa un silenci acollonant. Després ja aturava la funció i parlava directament amb els espectadors".
  • "Els deia, fins ara els actors i el públic hem creat un castell d'emocions. Però tot aquest castell ha caigut per culpa d'un soroll imbècil. Facin el favor de ser-ne conscients, quan tornin al teatre recordin això i que no torni a passar".

A més, Pou ha promocionat la seva obra El Pare, que fins el 23 de febrer es fa al Teatre Romea de Barcelona, la història d'un home de setanta-sis anys que comença a perdre la memòria i no vol rebre ajuda de ningú. "Colpeix molt els espectadors. Els acomodadors veuen plorar molt més els homes que les dones", apunta. "He preparat el personatge des de la por. Quina por trobar-te en una situació com aquesta, posa la pell de gallina. Sobretot quan vas fent anys, si no series un inconscient".

Per acabar: Més enllà de l'entrevista a Josep Maria Pou, El Circ de Frank Blanco és notícia per les declaracions de la cantant Gisela sobre Rosa López. La triunfita del Bruc ha dit que la seva companya d'edició li fa "llastimeta", després del que va passar divendres al Mediafest Night Fever de Telecinco.

Categoria: La Jungla