La Jungla
Promoció 'La Isla de las Tentaciones 6'
Foto: Promoció 'La Isla de las Tentaciones 6' | Telecinco
Televisió

'La Isla de las Tentaciones 6' posa data d'estrena amb unes imatges molt impactants

Barcelona.
Promoció 'La Isla de las Tentaciones 6'
Foto: Promoció 'La Isla de las Tentaciones 6' | Telecinco

Després de dies de promoció, Telecinco ja ha posat data a l’estrena de la sisena edició de La Isla de las Tentaciones. La cadena ha aprofitat per emetre una nova promoció on es poden veure imatges impactants, on destaca una concursant que es desmaia en directe.

Al detall: A la promoció es fa èmfasi en les novetats que arribaran en aquesta sisena edició del format que posa a prova l’amor de les cinc parelles seleccionades al càsting.

  • Telecinco ha emès un especial Rumbo a La Isla de las Tentaciones, on s’ha presentat a les parelles que s’han escollit perquè participin en aquesta nova edició. A més, a la web i les xarxes socials s’ha intensificat avanços amb moments impactants que es veuran durant les pròximes setmanes.
  • Entre les primeres imatges, es poden veure infidelitats amb moments morbosos i el retrobament d’una de les parelles, Manuel i Lydia, on ella es mostra enfadada amb la seva parella.
  • El moment que més s’està compartit a les xarxes socials és el d’una de les concursants que, en plena foguera, es desploma i cau a terra. Aquesta situació provoca la preocupació de les seves companyes, de Sandra Barneda i de l’equip del reality, que corre a atendre-la.

A més: El vídeo promocional promet innovar amb situacions i mecàniques mai vistes fins al moment.

  • De fet, a diferència de les altres edicions, els nois de les parelles es veuran amb les temptadores abans d’acomiadar-se de les seves parelles. I, també, entrarà en joc un dron teledirigit.

A partir d’ara: Telecinco ha posat data d’estrena a la sisena edició de La Isla de las Tentaciones el pròxim dilluns 23 de gener a les 22:00 hores.