La Jungla
Marina i Elena a 'La Isla de las Tentaciones 6'
Foto: Marina i Elena a 'La Isla de las Tentaciones 6' | Telecinco
Televisió

Terrible ensurt a la vila de les noies a la primera nit de 'La Isla de las Tentaciones'

Barcelona.
Marina i Elena a 'La Isla de las Tentaciones 6'
Foto: Marina i Elena a 'La Isla de las Tentaciones 6' | Telecinco

L’arribada de noves parelles a La Isla de las Tentaciones ja ha arribat, i ho han fet amb novetats. La primera nit a República Dominicana, les noies de les parelles van patir la primera nit, mentre els nois gaudien de la companyia de les solteres.

Context: Una de les novetats d’aquesta edició ha estat la forma d’iniciar la mecànica. A diferència de les altres edicions, on tant els nois com les noies coneixien els solters a la vegada, en aquesta ocasió els nois les van poder conèixer abans.

Al detall: Sense saber que les seves parelles ja gaudien de la companyia de les temptadores, les noies es van espantar en sentir sonar l’alarma per primer cop.

  • “No m’ho puc creure!”, ha dit una de les noies, i l’altre l’ha continuat: “Ha estat la rosa! La rosa!”, referint-se a les llums de la temptació.
  • Les preocupacions pel que estarien fent les seves parelles no han trigat en arribar: “Estic molt nerviosa. No sé si pot ser l’Álex”, ha dit Marina.

En profunditat: Efectivament, la llum es va encendre per culpa d’un joc entre l’Álex i una altra temptadora, que ell ha reconegut que l’atrau, dins la piscina. 

A més: El dimarts 24 de gener s’estrena el Debat de les Temptacions, per comentar imatges inèdites del reality, que fa el salt de Cuatro a Telecinco.

  • Les cinc noies de les parelles estaran a plató amb Sandra Barneda.