La Jungla
backstage 8tv

Naím Thomas i Rafa Jofresa: La tele enganya

Temps de lectura: 3 minuts

Sí, amics, la tele enganya, i no m’estic referint al fet que a la tele tot és mentida, o ens enganya voluntàriament perquè algun poder mediàtic ens vol portar pel camí del mal amb l’objectiu de ficar-nos a tots a la granja d'Orwell per després exercir el poder de manera autoritària. No amics. Em refereixo que la tele enganya visualment. Així de primeres, i sense veure als dos protagonistes del títol d’aquest article, tots diríem que el Naím Thomas és un 'tio' baixet i que el Rafa Jofresa, només pel fet de ser exjugador de bàsquet, és un paiu alt.

Potser la tele enganya, però els d'El Circ no us enganyem. Som com ens veieu. Potser aquest és el nostre èxit, tot i que està malament que ho digui jo

Doncs tu, ni una cosa ni l’altra. El Naím és un 'tio' normal que fa un metre setanta d’alçada i el Rafael fa 1’83, més o menys com el Frank Blanco, drets no hi havia tanta diferència, tot i que desconec l’alçada del Frank, potser fa 1’81 o 1’82.

Total, que aquesta setmana he tingut dos impactes visuals, per una banda, dilluns quan va arribar el Naím vaig pensar, “me l'esperava més baixet”, i per l’altra, dimecres quan va arribar el Rafa Jofresa vaig pensar: me l'imaginava més alt. Coses de la tele. La imatge que tenim dels altres no és sempre com ens imaginem, tot i que hi ha unes quantes certeses: l’Alejandra Castelló és tan baixeta com la veieu. Quan plou és la darrera de l’equip en assabentar-se, el Rocco passa dels 50, la Lorena Vázquez és tan contundent en les seves opinions fora del programa com dins, la Rebeca és tan divertida com penseu, la Gisela canta Frozen sempre que li demanes, i jo abans tenia més cabell.

Vaja, que potser la tele enganya, però els d'El Circ no us enganyem. Som com ens veieu. Potser aquest és el nostre èxit, tot i que està malament que ho digui jo. Som honestos i us ensenyem com som sense filtres. Bé, potser si que hi ha alguna mentida al programa. Us heu preguntat mai si el Joan Spin en el fons porta el cabell llarg i cada dia es posa una calba per sortir per la tele?

La imatge que tenim dels altres no és sempre com ens la imaginem, tot i que hi ha unes quantes certeses: l’Alejandra Castelló és tan baixeta com la veieu

Doncs no cal que us ho pregunteu més. És mentida. És així de calb, això sí, rius amb ell hi hagi programa o no.

Si busqueu un programa on imperi la veritat, ja l’heu trobat. Com a mínim nosaltres encara estem en antena. 

Categoria: La Jungla