La Jungla
Foto: | 8tv
Xarxes

Jordi Turull felicita la seva filla Marta pels seus 22 anys: fotos molt maques de petita i d'ara

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | 8tv

El polític nascut a Parets felicita la seva filla a través de les xarxes amb una emotiva publicació que rep molts comentaris dels seus seguidors.

Què sabem? Jordi Turull, avui 23 de febrer, viu un dia molt especial. I és que la seva filla petita, Marta, celebra 22 anys. Una data que el polític ha compartit amb els seus seguidors a les xarxes. Concretament en el seu compte de Twitter, on suma més de 204.000 seguidors. Ho ha fet amb un missatge breu però bonic i dues fotos de la seva filla, una de bebè i una actual.

Què ha dit? Jordi Turull n'està molt de les seves dues filles. De la Marta, que és la petita i que avui fa anys, i de la Laura, que és dos anys més gran. I coincidint amb l'aniversari de la seva filla petita, el polític català no ha perdut l'ocasió de felicitar-la a través de les xarxes. "22 ja peque", ha escrit Turull fent referència als anys que fa la seva filla. "T'estimo" afegeix. Un missatge que remata amb l'emoticona d'un pastís, un cor de color vermell i una cara que envia un petó. La felicitació és aquesta: 

En profunditat: Una felicitació que Jordi Turull, tal com es pot veure, acompanya de dues imatges, en blanc i negre, molt especials per a ell. En la primera captura es pot veure la seva filla, quan era petita, dedicant una mirada dolça a càmera, amb els cabells recollits i lluint una samarreta de màniga curta blanca. En la segona estampa, actual, la seva filla es menja la càmera amb un somriure d'orella a orella.

Per acabar: Les reaccions dels seus seguidors no s'han fet esperar. "Felicitats per tots", "Per molts anys i moltes felicitats", "Per molts anys a tots dos", "Es fan grans, per molts anys" o "Enhorabona". Aquests són alguns dels missatges que es poden llegir a la publicació.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Twitter