Política
El secretari general de Junts, Jordi Turull
Foto: El secretari general de Junts, Jordi Turull | ACN
Junts

Turull treballa perquè l'Àrea Metropolitana "no estigui en mans dels de sempre"

Temps de lectura: 1 minut
El secretari general de Junts, Jordi Turull
Foto: El secretari general de Junts, Jordi Turull | ACN

El secretari general de Junts, Jordi Turull, ha demanat treballar perquè l'Àrea Metropolitana de Barcelona "no estigui en mans dels de sempre".

Per què és important? L'Àrea Metropolitana Barcelona des de fa anys és un territori on domina el Partit dels Socialistes.

Què ha dit? Turull ha demanat aquest dissabte als alcaldables metropolitans que no es posin "límits" de cara al 28M.

  • En una trobada a La Farga de l'Hospitalet de Llobregat amb candidats i regidors dels 36 municipis de l'àrea metropolitana de Barcelona, Turull els ha dit que han de ser "transmissors d'il·lusió" per "dures que siguin les adversitats".
  • "No tot ha d'estar en mans dels de sempre", ha indicat. A més, ha reclamat "esperança" enfront dels que opten per "la resignació", "el dogmatisme" o "l'immobilisme".
  • Així, els ha dit que "s'ha d'estar per tot" i ha fet referència al catalanisme i l'independentisme.

A més: El secretari general de Junts, Jordi Turull, ha defensat el moviment independentista davant les peticions de presó i inhabilitació de la Fiscalia per a líders independentistes per la seva actuació en el 1-O.

  • "Ens podran guanyar amb les togues i el Codi Penal, però nosaltres guanyem on es guanya a Europa, que és en les urnes i amb el vot dels ciutadans", ha reblat Turull.
Categoria: Política