La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Miguel Bosé fa gala de la seva mala bava i s'encara amb els periodistes de males maneres

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

El cantant Miguel Bosé, que viu a Mèxic des de fa temps, es troba passant uns dies per Madrid i ha aprofitat per visitar la Fira d'Art Contemporàni ARCOMadrid 2023.

Què sabem? Miguel Bosé va deixar-se caure per la fira d'art el dimecres 22 de febrer. Una presència que va cridar l'atenció de tots els periodistes que estaven allà congregats. Per aquest motiu, molts van ser els que van voler parlar amb ell i saber la relació que manté amb el seu ex, Nacho Palau.

Què ha passat? Sempre s'ha dit que Miguel Bosé és una persona de caràcter. Molt. En les últimes hores ho ha tornat a demostrar. Bosé ha fet gala de la seva mala bava amb els periodistes que van voler fer-li preguntes de la seva vida. El cas és que els reporters, en veure Miguel Bosé, no van poder evitar preguntar-li per com està el seu ex Nacho Palau. Miguel Bosé va demanar que no li preguntessin per Palau, però davant la insistència dels periodistes va perdre els papers. El cantant, de molt males maneres, va apartar els micròfons de la seva cara amb les mans i va dedicar una mirada molt desafiant. Foto del moment. Impacta:

A més: Després de fer gala del seu mal caràcter, Miguel Bosé va demanar disculpes i va disposar-se a respondre només a algunes preguntes dels periodistes. Algunes de les coses que va dir són:

  • "Nacho Palau està estable i es troba bé. Parlem molt i és el millor. És una alegria que estigui així".
  • "Sou vosaltres els que heu dit que jo i Nacho ens portem malament. Mai hem estat distanciats i el meu suport l'ha tingut sempre. No ven portar-se bé amb algú, el que ven és portar-se malament".

Per acabar: El pròxim 25 de febrer Nacho Palau s'asseurà de nou en un programa de televisió, després de molt temps sense fer-ho. Ho farà en el programa que ara presenta Paz Padilla a Telecinco, les nits de dissabte, Déjate querer. Una entrevista de Palau on parlarà, entre altres, de la relació que manté actualment amb Miguel Bosé i també de com es troba del seu càncer de pulmó. Una malaltia que va donar a conèixer a finals del mes d'agost del 2022, després de participar en el concurs de Telecinco, Supervivientes.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Cultura Televisió